avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Activitate Vladutoiu Aura

Activitate Vladutoiu Aura

Răspuns la discuția AJUTOOOOOOOOR - stat de plata
poti sa le mai ceri o data banii de exemplu. Am glumit. Du-te la casa de pensii si cere stagiul de cotizare sa vezi daca au fost virati banii.
Răspuns la discuția sarbatorile legale se platesc????
se platesc ,da de angajator daca ai lucrat si se platesc dublu. Daca ai fost libera e ok nu primesti nimic in plus, nici in minus.
Răspuns la discuția desfacerea contractului de munca
Concedierea pentru motive care nu tin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului individual de muncă determinată de desfiintarea locului de muncă ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive fără legătură cu persoana acestuia. Numai asa poti sa iei somaj. Da angajatorul nu mai poate angaja in locul tau.(Art 65 din codul muncii)
Răspuns la discuția DENUMIRE FIRMA
In mod sigur nu . Cum se numeste firme e problema ta cu conditia sa nu mai fie aceeasi denumire la ORC inregistrata si pt altcineva
din cate stiu eu nu se mai depun declaratii da se depune bilant=D>
buna la toata lumea.
Putei sa-mi spuneti si mie va rog daca la institutiile publice e obligat contabilul sa dea comisiei de inventariere listele scriptice de inventar?
Sunt de acord ca trebiue facute dar cred ca inventarierea se face faptic. Insa problema s-a pus daca nu dau listele de unde stie comisia valorile bunurilor?