avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Activitate Lala2018

Activitate Lala2018

Buna ziua ! As vrea sa stiu,protocolul privind asistenta religioasă și vizita familiei permise pacientului infectat cu sarscov2 din cadrul unui spital judetean in cazul in care acesta prezinta simptome severe de boala este accesibil tuturor apartinatorilor? Adica eu daca am dat acest protocol apartinatorului am gresit in vreun fel?Multumesc!
Buna ziua! As putea beneficia de plata gradinitei?care ar fi pașii de urmat? Mentionez ca lucrez in sistemul sanitar de stat.Va multumesc!
Buna ziua ! Cum se calculeaza majorarea salariului de baza cu 75% pe.perioada 7-22 dec, Va multumesc!
Buna ziua ! As vrea sa stiu daca sporul de sectie se calculeaza raportat la salariul de baza majorat cu 75%?legea278/2020, va multumesc !
Deci pot beneficia de stimulent daca ma întorc
de pe 20 noiembrie 2020?Tatăl lucrează dar nu vrea sa si ia luna tatalui,sa inteleg ca atunci cand tatăl isi ia luna lui eu nu beneficiez de stimulent luna aceea?
Buna ziua ! Pentru a beneficia de stimulent de insertie daca data nasterii copilului este 21.01.2019 care ar fi data la care ar trebui sa ma întorc si sa depun cerere?multumesc!
Buna ziua ! As vrea sa stiu daca se poate cumula pensia cu salariu (CM),respectiv cerere depusă pentru pensionare 16 martie,cm pana pe 15 iunie,se pot cumula? Sau va beneficia doar de salariu(cm) pana pe 15 iunie si pensia se va calcula dupa aceasta data?multumesc !mentionez ca este pensionare anticipată fara penalizare
Discuție Ccc
Deci sa inteleg ca se poate?
Discuție Ccc
Buna ziua ! As vrea o lămurire,va rog,eu pot să-mi fac cerere de concediu fara plata in luna tatălui pana cand face copilul 2 ani si tatăl sa beneficieze de indemnizație pe luna respectivă ?multumesc!
Discuție Ccc
Revin,pe mine ma intereseaza daca eu vreau sa raman in intervalul 21.12.2020-21.01.2021 in concediu fara plata(practic nu am sa mai primesc indemnizatia)
aceasta fiind luna tatalui ar trebui să fac cerere de concediu fara plata pentru aceasta perioada sau suspendarea rămâne așa cum scrie în decizie"pana la revenirea din concediu crestere copil pana la 2 ani (data nasterii copilului 21.01.2019)" si sa fac o cerere de reluare a activitatii începând cu data de 22.01.2021 depusa cu 30 de zile inainte multumesc mult pentru răspunsuri!!