avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters4978

Activitate ContSters4978

totusi, daca cineva a gasit intre timp i norma, orice in lege prin care se interzice transportul materialelor de constructii etc in liftul de persoane, v-as ruga mult de tot sa mi-o expuneti si mie,eu una nu am gasit inca nimic si nu mi se pare normal ca legea sa aiba o asa mare lacuna si fiecare sa faca ce vrea. Unu la mana, transportand materiale grele(marmura, ttravertin, piatra, placi grele etc) nu numai ca se face mizerie mare si se deterioreaza liftul fiind mereu mizerabil , eu platesc si femeie de servici poate mult mai multi bani, apoi doamne fereste se strica liftul la altul in urma acelor grutati si se pot produce evenimente neplacut
Buna seara! Ma confrunt cu problema locatarilor dintr-un bloc nou, asociație noua, nepăsare si nesimțire vecini care isi cara cu liftul tot felul de materiale de constructii, fac mizerie mare, il murdăresc excesiv întrucât trebuie curatat mai mult decat normal, daca s-ar defecta pentru ca se cara cu el piatra , tot noi l-am plati, efectiv nimeni nu are bun simt iar asociația ridica din umeri si privește la tot ce se intampla. Am stabilit un regulament pentru diferite pb printre care si orele de liniste, unde stiu ca egal de stabilire legea zice clar cand se pot da amenzi. Nu mi vine sa cred ca nu gasesc o norma legală, ceva, orice ca acei ignoranți sa plătească pentru prejudiciile aduse celorlalți care nu fac mizerie, 'nu cara, nu distrug. Chiar asa mari lacune legale sa avem? Eu ii spun ca nu este normal sa care piatra ca distruge si murdărește si eu platesc, el ignora si mi rade in nas ca nu am ce sa ii fac. Aici ar trebui facut ceva clar de catre legiuitor. Pentru omul corect care vrea sa se supună legii si sa o respecte, nu pt a încuraja derbedeii.. multumesc.
Buna, sunt nelamurita in legatura cu un lucru.Eu sunt angajata la o insitutie de stat si in paralel am contract de mandat cu un broker de asigurari, avand si cod fiscal de la finante si venituri ocazionale, insa pe luna iulie am realizat venituri.De asemenea sunt (pt putin timp mai sunt)si coorodnator avon, la fel, cu conventie civila inregistrata la finante si cu venit ocazional,Si la asigurari si la avon mi se retrage automat inainte de a primi banii, cei 16 la suta.La casa de pensii am fost refuzata cu dosarul, nu mi s a primit ca nu trebuie, la casa de sanatate mi l au primit si e in curs de procesare iar la somaj de asemenea mi l au primit si am si platit 1 leu pt incasarile din luna iulie, iar pt avon am depus o notificare ca nu am avut venit luna precedenta.Doresc sa mai aflu pareri sau daca mai e cineva in situatia mea...ce se intampla cu casa de pensii?de ce nu mi au lua dosarul, nu vreau sa fiu pasibila de amenzi ulterioare.Luni o sa le trimit o notofocare sa mi dea raspuns in scris ca nu trebuie predat dosarul.
va multumesc
Răspuns la discuția Dizolvarea Societate
Pt Cosmia, nu...registrul nu dizolva si nu radiaza nimic gratis, sunt niste taxe impuse prin lege, dizolvarea se face in 2 etape, intai se publica actul de dizolare la monitorul oficial, iar dupa 1 luna se urmeaza depunerea la director/judecator, pt solutionare dosar.Cost total 300 lei, fara lichidator in cazul in care nu exista datorii sau bunuri.
Răspuns la discuția Dizolvarea Societate
Buna, ar trebui sa depuneti declaratie ca nu ati avut activitate de la infiintare, aceasta se depune la Oficiul Registurlui Comertului de unde apartineti,. platit 14 lei pt aceasta si rugati juristul sa va dea o intampinare cu care va duceti la tribunal cand este termenul pt a nu vi se dizolva.daca doriti insa o o dizolvati si nu aveti datorii, mergeti la registru si depuneti actele in acest sens, va costa in jur de 300 lei, fara lichidator, daca nu aveti bunuri si datorii..Degeaba nu ati functionat, pt ca la registru firma aparea in functiune, fapt pt care acestia trebuiau sa anunte tribunalul pt chemarea in judecata..
Răspuns la discuția contractul de prestari servicii
Nu stiu ce sa zic,merg pe ideea ca se va face intre reprezentantul parintilor su restaurant,contractul.
Răspuns la discuția contractul de prestari servicii
Asa e, ai dreptate.
E vorba de un contract de prestari servicii in domeniul ....cum sa spun ,,in cadrul after school elevii iau masa la un anume restaurant de la o anume pensiune si acea pensiune vrea sa incheie un contract intre restaurant si copii, parintii, reprezentant parinti, si ma gandeam la un contract de prestari servicii in acest sens.Daca stiti mai multe despre asa ceva, va rog sa ma informati.
Răspuns la discuția contractul de prestari servicii
referitor la contractul de prestari servicii, cine are un model si mi poate da mai multe detalii despre acesta?
Răspuns la discuția contractul de prestari servicii
In primul rand cred ca era mai bine sa iti faci un SRL, te puteai angaja si iti mergea si vechimea, asa va trebui sa te angajezi pe firma altcuiva.
Codul caen pt after scool este 8559, alte forme de invatamant, iti spun sigur pt ca lucrez in domeniu.Poate si consultanta, daca dai efectiv consultanta, daca ai elevi e 8559.
cica da, a fost aglomeratie mare si eu am stat la serviciu pana seara la 9 degeaba, ca sa procesez cererile luate...
lucrez la onrc si crede ma ca mi a venit sa mor cand am auzit ca s eprelungeste termenul....munca multa, in zadar...cereri multe luate, si va fi un calvar cand le voi si elibera...iar voi v ati pierdut zile intregi la cozi si v-ati certat degeaba...ca sa ne anunte guv in tima zi,.,....pe la amiazi, cand ne pregateam sa finalizam...ca se mai prleungeste, zvonurile zic un an, desi nu stiu unde scrie...
Numai in Romania vezi asa mare bataie de joc!