buna seara! spuneti-mi, va rog, unde as putea gasi o lista oficiala in care sa fie mentionate toate spatiile ce pot fi luate spre concesiune de la public pentru privat. exista o asemenea lista? sau ce ar trebui sa caut in cazul in care eu am nevoie de o cladire pe care o vreau de la consiliul local? va multumesc anticipat
Buna ziua, revin la amabilitatea d-voastra si va cer un nou set de informatii referitoare la conditiile infiintarii si functionarii unei crese pt copii 0-4 ani, in regim privat.
- Se poate infiinta asa ceva si in tara noastra, fara a fi necesar un vagon de avize, avize aproape imposibil de obtinut?
Va multumesc anticipat!
Buna ziua, spuneti-mi, va rog, daca pot s ainfiintez o societate comerciala care sa aiba ca activitate principala - supraveghere copii - (supraveghere, masa, joaca, somn) pt copii cu varsta max. 7 ani. Consider asta o alternativa la gradinita particulara , aceasta din urma implicand multe costuri si conditii cam greu de indeplinit si cel mai important...multe autorizatii.
Exista vreo posibilitate sa realizez aceasta activitate si daca da in ce conditii?
Va multumesc.