Pentru stabilirea corecta a veniturilor mele din pensie, ma judec cu casa de pensii de 5 ani. In urma proceselor avute am obtinut valorificarea unei parti a veniturilor din acord si anume din perioada 1985 - 1991, dar cele din perioada 1991-2000 nu mi-au fost acordate, desi adeverinta doveditoare a acordului era pentru toata perioada 1985-2000. In luna aprilie 2024, dupa un proces cu Tribunalul Bucuresti care mi-a respins cererea ca nefondata si contestarea hotararii Tribunalului, Curtea de Apel Bucuresti mi-a respins apelul ca nefondat. Am rugamintea sa-mi spuneti unde pot reclama judecatorul care a dat sentinta gresita, ca partinitor, si ce pot invoca impotriva acestuia ca temei legal? Pot reclama la Contenciosul Administrativ de pe langa Curtea de Apel ? La CSM? Nu pot face recurs pentru ca va ajunge cererea mea la acelasi judecator de la Curtea de Apel care a judecat apelul meu si sigur va respinge aceasta cerere.
Am contract cu primaria pentru un loc de parcare, care a fost dotat ulterior de primarie cu blocator, pe care l-am preluat cu proces verbal de custodie. Ulerior blocatorul a fost avariat complet de o masina de curierat. A venit politia locala si firma de mentenanta SECUNET si a constatat dauna si a luat datele soferului vinovat. Ce obligatii am eu in continuare, pentru ca primaria nu vrea sa-mi rezilieze contractul pana nu predau blocatorul intact, dar tot primaria m-a obligat sa semnez procesul de custodie care prevede ca nu am voie sa umblu la blocator si atunci nu-l pot schimba. Si nici nu stiu daca nimeresc sa cumpar acelasi tip de blocator. Mi se pare de noaptea mintii sa nu fie vina mea, dar sa platesc un dispozitiv preluat doar cu proces verbal, fara contract. Chiar primaria nu are nicio obligatie conform legislatiei in vigoare? Nu recomand nimanui blocator. E o frectie pe picior de lemn si un piron in talpa!
Cum pot accesa dosarul electronic pentru a vedea online tot continutul unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti intr-un proces in care sunt partea apelanta si m-am reprezentat personal?
Buna ziua. Va multumesc pentru raspunsul Dvs. Am insa o nelamurire. Am inteles ca hotararea definitiva a instantei dateaza din 22.04.2022 si atunci cele 90 zile curg de la aceasta data, deci valabilitatea politei ramane pana la 20 iulie 2022. Am inteles bine? Data de 11 mai 2022 pentru denuntarea politelor RCA la City este stabilita fata de hotararea data de instanta in 09.02.2022, dar aceasta hotarare nu era definitiva.
Am o polita RCA valabila pana in 14 septembrie 2022 emisa de City Insurance. Pentru ca aceasta firma a intrat in procedura de faliment, ASF si FGA Romania urmeaza sa denunte automat polita mea, fara ca eu sa fiu notificata in prealabil si sa-mi dau acordul. Aceasta denuntare abuziva presupune ca eu nu voi mai avea asigurare RCA, desi eu am platit intr-o singura transa pentru aceasta, si totodata ca va trebui sa platesc pentru o alta polita RCA pentru aceiasi perioada de timp. Doresc sa stiu daca firma asiguratoare sau lichidatorul nu avea obligatia sa-mi comunice ca polita mea va fi reziliata si motivul rezilierii, sa-mi vireze diferenta de bani datorata si daca este corect d.p.d.v. legal ca o institutie a statului sa-mi denunte automat o polita de asigurare fara acceptul meu. Va multumesc anticipat.
Sunt reclamant in proces de recalculare pensie. Nu am primit citația pentru prima infatisare. Daca nu voi fi in tara cand va fi stabilit termenul de judecata ce se intampla? Voi pierde procesul? Mentionez ca in cererea mea am solicitat judecarea in lipsa.