Aș dori să stiu care este procedura legală de audiere a unui martor dintr un dosar în care am calitatea de pârât reclamant, în cazul în care acesta a fost încarcerat la Penitenciarul dintr o altă localitate.Menționez că este vorba despre o abatere rutieră minoră , partea vatămată și a retras plângerea , însa pt a mi reveni calitatea de suspect si apoi clasarea ar fi nevoie d aceasta declaratie din cele spuse de agentul constatator
Aș dori să stiu ce implică calitatea de "suspect" intr un dosar penal cu " fuga de la locul accidentului" unde victima a prezentat conform cert med legal 1-2 zile îngrijiri medicale cu mici echimoze, mentionez ca aceasta si a retras plangerea la o zi după , eveniment, mulțumesc!
Am fost victima unui accident rutier minor(pietoni care se arunca intentionat in oglindă apoi cheama politia cerând apoi bani pt retragerea plangerii)mi s a facut dosar penal pt parasirea de la locul accidentului, permisul fiind retinut p loc.Doresc sa stiu daca in acest caz am vre o cale de atac pt a mi recupera.permisul pana la finalizarea dosarului?
Cererea de care vorbeați pt eșalonarea sumei se face către execuție sau către judecatoria, mulțumesc!
În urma unui proces pierdut am rămas dator unei terțe persoane cu o sumă de bani ce trebuie rambursată respectiv 18000eur, dacă plătesc onorariu executorului pot face o înțelegere cu acesta de a achita sumă în rate, cum se procedează , care este sumă minimă, pot arată că am doi copii minori, alte rate?
Dacă contactezi un apart nou d la un dezvoltator pe care ai dat un anumit avans,restul achiți în rate direct la el timp d 10 ani se poate considera un bun imobil ce poate fi executat? Mulțumesc!
Solicitarea de a reține mai puțin p motiv că sunt doi minorii,către cine,ANAF,Judecatoria?
Nu am alte bunuri doar venitul meu și al soției,excluzând mașina ,nu m am judecat cu Anaful dar stiu că așa e procedura.....prima oară blochează conturile
Vă rog să mi comunicații dacă după pierderea unui proces după care sunt obligat să restitui sumă de 18.500eur reclamantei ,ce sumă ,procent îmi poate fi oprită de ANAF?Mentionez că lucrez într o instituție publică și am ales varianta încasării salariului lunar cash la casieria unității,nu prin card bancar,contul fiind gol.Dacă aș contacta un credit bancar până la punerea în plată m ar ajuta,În sensul opririi unei sume mai mici de bani?Un divorț de comun acord,pensie alimentară pt 2 copii minori,ar putea fi o soluție? Cu stimă!