avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Ice68

Activitate Ice68

Buna ziua,
In conditiile in care am schimbat programul dpt.productie pentru ca se doreste lucrul continuu pe o anumita linie, am cativa angajati care nu cumuleaza nr.orelor normale de lucru in luna. Implicit, programul de salarii va calcula ca atare, iar oamenii nu isi vor lua salariul intreg, ci mai mic, ceea ce contravine contractului de munca. Ce as putea face in aceste conditii, va rog? MULTUMESC, ANTICIPAT.
Buna ziua,
Sincer nu, fiindca e o simpla adresa de email, si banuiesc ca nu iti confirma automat depunerea documentelor. Ca atare, nu as avea nicio siguranta ca ce am trimis e fie corect, fie primit si inregistrat. Ma asteptam sa existe o platforma, cumva... Dar maine o iau de la capat cu telefoanele la ei :(.
Multumesc oricum, si apreciez promptitudinea raspunsului chiarsi in zile de repaus.
Buna ziua,
Inteleg ca AJOFM-urile primesc aceste documente, in format electronic, dar la Prahova nu exista nimic in acest sens pe site, iar la telefon nu raspunde nimeni.
Exista vreun portal (cum este de ex aici.gov. ptr Somaj tehnic) ?
Va multumesc, anticipat!
Multumesc pentru raspuns; voiam sa stiu si cum se opereaz corect, dar si daca regulamentul de operare ne "amendeaza"' daca chemam oamenii mai devreme decat am preconizat, ceea ce cred ca nu e gresit....
Buna ziua,
Am suspendat CIM-ul salariatilor intre 21 Apr si 15 Mai, dar exista posibilitatea sa ii chemam pe oameni la munca mai devreme decat 15 Mai.
Cum se opereaza corect acest lucru in Revisal, fiindca am auzit o multim de pareri si nu stiu care este corecta.
Multumesc, anticipat!
am inteles! multumesc mult!
Multumesc frumos. Dilema era:mai operez in Revisal data incetarii sau nu? Atata vreme cat expira de drept perioada suspendarii, mai este necesara operarea?
Buna ziua, daca un CIM este suspendat intre 1-15 Aprilie, pe data de 15 se opereaza inceterea suspendarii, chiar daca ea este de drept (adica expira la termenul inregistrat)?
Multumesc, anticipat.
Buna ziua, m-am angajat de curand in Dpt.HR al unei companii in care seful meu sustine ca, Contractul colectiv la nivel national nu mai trebuie facut fiindca nu va mai fi valabil din 2012.
In acelasi timp am o prietena care lucreaza tot in HR la o alta companie si tocmai se pregateste sa-l adapteze companiei ei.
Care este realitatea, mai trebuie facut sau nu (stiu ca o conditie esentiala este aceea de a avea min.50 persoane in firma, dar aceasta este indeplinita...).
Multumesc, anticipat!
Cred ca n-am fost foarte explicita: va mai fi nevoie de inspectori de personal cu calificarea aferenta sau va putea fi responsabilizat orice angajat cu o astfel de sarcina?