avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Alina I.

Activitate Alina I.

Răspuns la discuția Contract de munca neinregistrat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate scoate din programul de contabilitate raport pe salariat pe care scrie Revisal, fara ca acesta sa fie transmis la ITM. Daca aveti spatiu privat virtual pe ANAF, puteti verifica la solicitari, D112 contrib., daca vi s-au platit taxele la salariu. Dar daca la ITM nu va gaseste, putin probabil sa aveti contractul inregistrat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Trebuie sa faceti o cerere de compensare a sumei de 249 lei cu sumele neutilizate in stingere, si o cerere de rambursare pentru suma de 688 lei. Pana se "misca" din oficiu ANAF-ul la compensare, va puteti trezi cu poprire pe conturi. iar banii pe care nu-i cereti inapoi se prescriu si dispar. Trimiteti cererea prin curier la ANAF.
Buna ziua. Cel mai indicat ar fi sa luati toate documentele care atesta vechimea in munca si sa mergeti la Casa de Pensii . Acolo va pot da un raspuns
Răspuns la discuția Divort dupa 22 ani
Ok, multumesc
Răspuns la discuția Divort dupa 22 ani
Ok, deci dupa 22 de ani, sotia nu are dreptul la nimic?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform GDPR, trebuie sa-i anuntati si sa le cereti acordul in prealabil. Daca montati un sistem de supraveghere video-audio, eu cred ca se vor potoli :)
Adica vreti sa va desfasurati activitatea in strainatate, sa angajati si sa detasati muncitori acolo?
Buna ziua.
Se da urmatoarea situatie: doi soti, casatoriti de 22 ani, cu un copil major, locuiesc in casa mostenita de sot. Pot divorta la notar? Au ce partaja? Adica impreuna doar au imbunatatit casa mostenita de sot, iar acesta sustine ca in cazul divortului, sotia nu are dreptul la nimic. Este adevarat?
Persoanele fizice trebuie sa primeasca bon fiscal. Factura se elibereaza la cerere, nu e obligatorie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul la 75% din salariul brut, daca aveti stagiu de cotizare minim 6 luni