avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate elcorusumaria1@gmail.com

Activitate elcorusumaria1@gmail.com

multumesc mult

elcorusumaria1@gmail.com a scris:

precontractul a fost facut pe numele copilului

Dapix a scris:

De ce mai pomenîți numele copilului fără rost``??! Dacă îl cumpărați dvs, sunteți proprietari de drept și nu are nici o legatură cu copilul imobilul.



precontractul a fost facut pe numele copilului

Dapix a scris:

De ce mai pomenîți numele copilului fără rost``??! Dacă îl cumpărați dvs, sunteți proprietari de drept și nu are nici o legatură cu copilul imobilul.

buna ziua
Am platit un avans pentru un apartament pe numele copilului( major).Am putea noi parintii sa preluam achitarea apartamentului iar contractul sa fie facut pe numele nostru( al parintilor). Nu s-a facut credit pt apartament si nu am vrea nici pentru achitarea apartamentului sa facem credit. S-a facut un precontract pt un apartament in comnstructie iar la finalizarea blocului trebuie tacut contractul final
nu a avut clauza de intrtinere. Ani de zile nici nu au mai trecut pe la parint. noi ceilalti doi frati am avut grija de parinti pana au decedat. El a venit acum la dezbatere succesiune


buna ziua
noi suntem trei frati. unul din frati a primit de la parinti 5000 metri patrati un teren care acum are val de 50 euro metru patrati cu act de vanzare cumparare fara sa dea nici un ban. Acum dupa ce parintii au decedat el are pretentia ca restul de patrimoniu sa fie impartit in parti egale la toti cei 3 frati netinand cont ca noi am fost defavorizati. Ce sanse am avea noi in instanta ca din masa sucesorala ce a mai ramas lui sa i se scada ce a primit.
As avea o intrebare legata de ordonanta de urgenta 47/2021 in legatura cu indemnizatia de graditituidine a veteranilor de razboi.
Intrebarea mea ar fi daca de aceasta indemnizatie ar beneficia si vaduvele de veterani de razboi
buna ziua
dupa decesul parintilor copiii pot vinde casa si terenul fara a mai face dezbatrea de mostenire daca se inteleg intre ei
Multumesc frumos
Buna ziua
In noaptea de 1 august 2020 un nepot a fost accidentat mortal de un sofer, el circuland cu bicicleta.Soferul a sustinut la ancheta la fata locului ca nu l-a vazut pe biciclist.Declaratia prietenului biciclistului nu a fost depusa la dosar.Care sunt pasii pe care parintii copilului decedat ar trebui sa-i urmeze pentru aflarea adevarului.
A trecut o luna de zile iar ei nu au fost contactati si nu stiu in ce stadiu e dosarul. Unde ar putea studia dosarul si a veni cu completari la dosar sa fie pusa si declarati prietenului copilului decedat cu care era in momentul accidentului.
Pot parintii copilului studia dosarul sau doar un avocat.