avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate raluca07

Activitate raluca07

Buna ziua. Ma aflu in situatia in care am decis sa ma separ de sotul meu. Procesul inca nu a inceput. Primesc mesaje de la soacra ca vrea program de vizita pentru copil. Cum trebuie sa procedez ? Sunt obligata sa ii las copilul pentru a petrece timp cu ea?
Bună ziua. Am o decizie definita a care stabilește domiciliu minorului la mama. Dosarul de divorț a durat 3 ani, timp în care tatăl s-a ocupat de alienarea parentala dovedita de altfel la tribunal. Minorul de 10 ani a fost și el audiat. Ce demersuri trebuie sa fac și care sunt pașii de urmat pentru a putea relua relația cu copilul meu. Menționez ca de aproximativ 1 an ne-am văzut de 3 ori și nu pot lua legătura cu el, nr de telefon blocat.. Etc. Copilul locuiește în apartamentul comun la care de când a venit decizia definitiva, a schimbat și yala la ușa. Cu fostul soț nu ma pot înțelege pe cale amiabila. Mulțumesc
Mulțumesc.
Bună ziua. În urma finalizării divortului minorul mi-a fost încredințat mie ca mama. Sotul a făcut apel la aceasta decizie și solicita domiciliu copilului la el și fără a avea pretenții asupra pensiei alimentare. Copilul abia a împlinit 10 ani și este dorința lui sa locuiască cu tatăl. Eu sunt de acord cu acest lucru. Ce trebuie sa scriu în întâmpinarea pe care trebuie sa o depun la tribunal? Cine stabilește programul de vizita? Ma nevoie de avocat neapărat? Mulțumesc.
Buna ziua. Ma aflu in divort. Deoarece nu am mai putut suporta comportamentul defectuos al sotului meu, am luat copilul si am plecat la parinti. Azi am ajuns la domiciliu comun si am constatat ca lipsea mobila din casa si ca a montat camere de supraveghere. Ce pot face? Nu este normal, zic eu fiind domiciliu comun. Mulțumesc.
Răspuns la discuția proces de calomie
multumesc.
Buna ziua.
In cererea de divort am facut niste acuzatii la adresa sotului meu cum ca a fost dat afara de la serviciu pentru ca a facut excrocherii cu amanta lui , cu care dadea contracte de credit si incasa bani. Pentru ca nu au putut dovedi cei de la firma, cu toate ca stiau acest caz , i-au desfiintat postul. Ma ameninta ca ma da in judecata pentu calomie . Ce implica acest lucru si daca poate face asta? Mentionez ca desi el a plecat de la serviciu de 1 an de zile , am in posesie chitantierele care trebuiau depuse.
Răspuns la discuția certificat medico-legal
Pai si ea ce poate zice? Ca am tras-o de par ca era gramada pe sotul meu?
Patesc ceva?Au sarit sa ma bata. Trebuia sa stau si sa iau bataie de la ei? Am fost decat noi 3 acolo. Fara alti martori.
Buna ziua. pe data de 30.12 mi-am surprins sotul cu amanta in masina. Am reactionat destul de rau, iar in timp ce eu o trageam de par, sotul m-a lovit si sunt plina de negrituri pe tot corpul. Merg sa depun actele de divort.Am trecut pe la politie pe 30.12 si le-am povestit ce s-a inamplat.M-au sfatuit sa scot in certificate medico-legal. Ma poate ajuta acesta la divort sau avand in vedere imprejurarea in care s-au petrecut evenimentele , nu?
Acum mă amenință în scris ca v-a posta filmuletele pe YouTube. Ce sa fac?