avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate rviorel23

Activitate rviorel23

Răspuns la discuția Corectare eroare statut
Va multumesc frumos pentru indrumari
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am un statut proaspat modificat dar din pacate in cuprinsul lui acronimul este scris gresit (este inversata o litera). Ca sa indrept aceasta eroare este nevoie de aceleasi proceduri ca la modificarea statutului (inclusiv emiterea unui nou act aditional, hot jud etc) ?
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția ASOCIATIILE SI PUNCTUL DE LUCRU
Nu aveti treaba la Judecatorie. Mergeti la Administratia Financiara de care apartineti. Este bine sa aveti la Dvs. toate actele Asociatei impreuna cu copii ca sa fiti sigura ca nu faceti doua drumuri. (Actul Constitutiv, Hotararea Judecatoreasca de infiintare, Certificatul de Inregistrare fiscala, Acte aditionale daca este cazul, contractul de inchiriere, imputernicire, stampila)
Răspuns la discuția ASOCIATIILE SI PUNCTUL DE LUCRU
O Asociatie indiferent de domeniul de activitate, poate infiinta punct de lucru. Se merge cu actele asociatiei, cu, contractul de inchiriere/comodat se completeaza un formular pe care se pune o stampila si "voila" punct de lucru. eu asa am facut. ongist.
Răspuns la discuția Modificare Statut Asociatie
Multumesc prieteni
Răspuns la discuția Modificare Statut Asociatie
Hmmm =D> asta ar fi foarte bine, multumesc
Problema: Vreau sa modific Statutul Asociatiei. Judecatoria mi-a cerut: Proces verbal al Adunarii Generale - legalizat, Act Aditional de Modificare Statut - data certa si Statut nou - data certa.
Am facut toate actele si aici intervine intriga: Am fost la 6 Notariate: unii nu pun data certa, altii imi cer prezenta celor 26 de membrii in fata notarului sau a notarului la Adunarea Generala, desi in procesul verbal sunt imputernicit de catre acestia sa indeplinesc toate formalitatile, altii vor 26 de procuri prin care eu sunt imputernicit sa modific acest statut iar altii nu cunosc OG 26/2000. #-o
Solutia ?
Sper sa mi-o dati voi. Am nimerit eu cei 6 notari cei mai slabi din Bucuresti (de fapt secretarele acestora, pentru ca notarii nu sunt niciodata acolo si parca intrii la presedintele tarii cand reusesti sa obtii o intrevedere) sau sunt eu intr-o grava eroare ?
Răspuns la discuția Campania 2%
NU ! Banii, pot intra tot cursul anului in functie de cum Administratia Financiara respectiva isi gestioneaza fondurile. Nu va bazati pe o data exacta. Va spun din experienta.
Răspuns la discuția Campania 2%
Banii intra o singura data de la administratia financiara unde au fost inregistrate formulare cu 2% pe numele Asociatiei. Daca au fost depuse in mai multe judete/sectoare formulare cu 2% pt. asociatia Dvs banii vor intra separat de la acestea.
Răspuns la discuția Taxe participare proiect ONG
Si pe chitanta ce scrie "contributie, donatie, taxa" sau "prestari servicii ..." ? Daca este activitate economica eu zic ca este obligatorie si factura pe langa chitanta