Bună seara!Soacra mea lucrează la un magazin alimentar împreună cu alta persoana in schimburi,iar în urma inventarului a ieșit lipsa o suma de bani.A semnat împreună cu colega să plătească o suma lunar...Problema e că șeful o terorizează că nu va putea pleca că e sluga lui și injurii...Are probleme de sănătate și trebuie să se interneze..El o acuză că e vrăjeală că sa nu plătească....Va rog un sfat...Va mulțumim!
buna ziua!ma numesc cristina si as vrea sa va adresez o intrebare:eu si sotul meu suntem plecati in strainatate.avem o firma de taximetrie care o conduce prin imputernicire o persoana din ro.cum pot verifica daca aceasta persoana are la zi platite toate contributiile,impozite ,asigurari de sanatate...etc?
revin cu cateva lamuriri: am infiintat firma in scopul cumpararii unor masini de taxi asteptand eliberarea licentei. Asta se intampla acum un an.Intre timp licenta nu a iesit si eu platesc un administrator si o contabila si in plus vreo 3 mil si ceva la 3 luni.ce pot face in cazul asta?licenta poate sau nu sa iasa....
va multumesc!
buna ziua!
as avea o nelamurire: am o firma care nu are activitate.Sunt obligata sa platesc contabila si administratoare pana la ineperea activitatii?multumesc anticipat!!!!
multumesc de raspuns!stiu ca e situatia nu e tocmai roz dat fiind faptul ca nu am facut nici un contract...dar vroiam sa stiu daca in situatia de fata pot face ceva!
multumesc!!!
buna!v-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu un raspns:am dat in chirie un apartament,primele 2 luni a platit, apoi imi spune ca a ramas fara job si e in proces cu angajatorul,au trecut alte 2 luni si nu "are" de unde sa plateasca.Are o masina care i-am propus sa o vanda sa ma plateasca.pot face un contract cu ea la un notar ,ca in cazul in care pana la o anumita data nu imi plateste, sa iau masina?mentionez ca nu am declarat apart pentru dat in chirie.ce ma sfatuiti?multumesc
BUNA ZIUA!VA EXPUN PE SCURT PROBLEMA:FAMILIA MEA ARE UN PAMANT PE CARE ARE UN TITLU DE PROPRIETATE.ALTA PERSOANA ARE SI EA PE ACELASI PAMANT TITLU DE PROPRIETATE.PROBLEMA E CA PERSOANA ASTA A LUCRAT IN PRIMARIE SI AVAND TOT FEUL DE CUNOSTINTE A VANDUT PAMANTUL.DE APROAE 10 ANI PLATIM AVOCATI SI NIMIC.SE PARE CA RADACINILE PERSOANEI RESPECTIVE SUNT F.BINE INFIPTE PT CA NU AJUNGEM LA NICI UN REZULTAT.CUM E POSIBIL ASA CEVA?SA FIE 2 TITLURI DE PROPRIETATE PE ACELASI TEREN?CE POT FACE?