avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate Bytusi211

Activitate Bytusi211

Comunicare acte judecată cerere

Am chemat pe data de 4 Ianuarie o comisie locala de fond funciar pentru Ca nu voia sa îmi propună un teren pentru a pune o sentința in executare de reconstituire .
Am cerut daune și uite cum misca
Astăzi pe data de 8 am primit prin posta un răspuns făcut de comisie pe 6 01 și spun ca îmi caută .adica ca se rezolva după ce am băgat plângerea
Se poate ca instanța sa le fii comunicat cererea prin fax posta electronica la primărie ca sa mi răspundă ei in doua zile de când am înregistrat o?

Va mulțumesc !
Am o documentație la Directia Silvică pentru validare cu pădure și au trecut 5 luni și tot acolo este .
Am sunat acolo și este la biroul juridic in “”analiza ,”” am făcut și o cerere de urgentare și nimic cica prin Septembrie e gata
Cum sa se miște mai repede astia ?
Discuție CEDO
Cum pot vedea dosare recente CEDO ? Exista un site de la ei ? Va mulțumesc !
Răspuns la discuția Cale atac

Geanina DRIAN a scris:

în general, căile de atac se declară în teren de xx zile de la comunicare, nu de la pronunțare.
vi s-a comunicat sentința?

Da . Și avocatul a zis ca nu se poate face nimic ca e hotărârea definitiva apel . A zis ca nu pot face recurs . In fine au trecut 4 luni de atunci pot la CEDO dar tot e la ghici pot câștiga sau pierde
Discuție Cale atac
Pot ataca decizia din apel dacă au trecut 4 luni de la pronunțare ? Inafara de CEDO . Decizia este greșita am avut câștig in prima instanța . Dar la apel a fost măsluit
Am o hotărâre judecătorească pe amplasament și o persoana este intabulată cu terenul . Pot primi de la primărie alt amplasament de teren agricol identic ? Cum pot vedea ce terenuri sunt puse la dispoziție ? ( am înțeles ceva de balanța fond funciar ) . Am fost la primărie și nici ei nu știu ce terenuri sunt la dispoziție sa dea foștilor proprietari . Primaria a făcut la comisia județeana adresa sa le trimită o hotărâre , sesizare dacă mi pot da pe alt amplasament teren .
Eu vreau sa știu dacă pot vedea ce teren primesc sa mi aleg sa fie aproximativ ca cel al autorului meu pe care este intabulat o alta persoana .
Cum pot vedea lista cu terenurile și dacă refuza sa mi facă propunere pot face cerere la comisie județeana ?

Va mulțumesc !
Comisia locala nu a făcut ședința de o luna și ceva . Am fost acolo și au zis ca fac și tot nimic . Am niște documentații care trebuie trimise la validare in baza unei sentințe

Cui pot sa ma adresez dacă comisia locala refuza sa facă ședința fond funciar ?

Domnule avocat , cineva mi a spus de 6 luni ca ar sta la județeana și pe urma la silvic . Deci nu e așa
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Legal este de 30 de zile,
Reveniti cu o solicitare de urgentare tip somatie prin care sa le solicitati emiterea actelor in 15 zile de la primire.
Daca nu se incadreaza va adresati instantei de contencios administrativ.

Va rog sa mi Răspunde ti in ce termen (dacă exista unul ,)se validează documentațiile cadastrale depuse către comisia județeana si rosilva padure, deoarece am depuse documentații din August anul trecut 2019 și până-n prezent n-am nici un răspuns ?
Exista un termen sau se ocupa când vine rândul?
Va mulțumesc !
Răspuns la discuția Validare documentații cadastrale
Nu știe nimeni ? Va rog