avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Baideanucatalina@gmail.com

Activitate Baideanucatalina@gmail.com

In urma cu aproape un an am imprumutat pe cineva , plata s- a efectuat din contul meu bancar pe cardul ei de revolut si as dori sa stiu cum o pot trage la răspundere legal sa mi recuperez banii, am dovada platii si converstiile din toata aceasta perioada, multumesc
Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: soacra mea, in varsta de 57 ani este incadrata din iulie 2022v in grad de handicap accentuat, pentru o perioada de 24 luni si doresc sa stiu daca se poate pensiona pe caz de boala! Mentionez faptul ca nu are efectuat stagiul minim de cotizare, multumesc!
Buna ziua! Soacra mea este angajata part time de un an , iar in urma cu putin timp , in timpul efectuarii unui computer tomograf a descoperit ca sufera de o tumoare a timusului. Tumoarea i-a fost extirpata si intrebarea mea este daca se poate pensiona pe caz de boala desi nu are varsta standard de pensionare si lucreaza cu jumatate de norma. Mentionez ca nu a avut parte de nicio zi de concediu medical in aceasta perioada. Multumesc!
Amenintarile erau de genul nu o sa ramana lucrurile asa, o sa suporti consecintele etc
Plangere penala! Buna dimineata, as dori sa fac o plangere penala pentru amenintare unei doamne, vecina de scara, intricat in sedinta de bloc m a amenintat in mod repetat. Toata scena a fost filmata de camera amplasata la intrarea in bloc si as dori sa stiu cat timp sunt pastrate inregistrarile de acest gen si daca pot spune la politie ca ele reprezinta proba mea impotriva dansei. De fata au fost si restul vecinilor dar nu cred ca ma pot baza pe declaratiile dansilor.Multumesc!
Buna seara! As dori sa mi spuneti daca ma poate filma un minor, fara acordul meu, intrucat in timpul convocarii adunarii generale am avut o serie de replici taioase cu d na presedinta, bunica lui si dansul a filmat convorbirea. Mentionez intrunirea a avut loc in fata blocului. Multumesc!
Buna ziua! In urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta in cadrul asociatiei de proprietari, presedintele asociatiei si a exprimat verbal demisia, a doua zi si administratorul blocului si a prezentat demisia si intrebarea mea este ce se va intampla cu noi ca si asociatie? Nimeni nu vrea sa preia functia de presedinte ! Putem angaja o firma specializata in administraea imobilului dar si un presedinte de asociatie din exteriorul asociatiei? Poate demisiona un membru al comitetului executiv dupa demisia presedintelui si administratorului? Cui prezinta acesta demisia? Multumesc!
Discuție BUN PROPRIU
Buna seara! Am achizitionat o garsoniera , in contractul de vanzare cumparare fiind trecuti ambii soti plata acesteia facandu se de catre mine, sotia, din banii proveniti dintr o despagubire morala, putand dovedi acest lucru. Poate fi considerata garsoniera un bun propriu al meu, al sotiei?