avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Trestiuta

Activitate Trestiuta

Răspuns la discuția Firma in insolventa
Multumesc, si pe cale.legala nu se poate face nimic?

Cornel Vasile a scris:

Veti fi tras la raspundere...

Buna ziua, am si eu o intrebare mai delicata. Lucrez la o firma de transport ( sofer pe tir ) iar firma a intrat in insolventa in data de 11.10 ( acu o sapt aprox ) iar banii pana in data de 11.10 nu ii mai recuperam, exista vreo solutie legala in care putem obtine banii? Ce se poate intampla daca incarc marfa de la firma ( e acelasi patron, are si firma de cabluri si de transport ) si nu o descarc doar dupa ce mi recuperez banii?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este o aberație sa îl acționați în judecata pe polițist, așteptați sa se soluționeze dosarul penal.

Poate este o aberatie, dar sunt sigur ca fara sa l actionez in judecata mai dureaza cel putin juma de an. Nu mi dati niciun raspuns concret. D aia merge totu asa bine n tara, ca toata lumea trebuie sa astepte. Eu ce zic la vama ca n am permis? Astepte alte raspunsuri muuult mai concrete
Multumesc, alte variante nu sunt? Pentru ca si daca trimit o cerere de urgentare, tot o sa mai dureze minim o luna, nu? Daca l dau in judecata pentru ca, din cate am auzit nici nu trebuia sa mi retina permisu ( nu am un raspuns concret, ca si aici sunt raspunsuri pro si contra, din aceasta cauza n am apelat inca la un avocat ) am sanse sa castig si sa mi iau permisu mai repede? ( deja 3 luni au trecut peste lunile in care " se solutioneaza cazu " )
Buna ziua, in data de 11.08.2020 am avut un accident rutier " cu victime "... Pun " " pentru ca am impins pe un motociglist de pe motor, aveam aprox 20 30km h... El de la impact s a speriat si credea c are ceva.. am sunat la 112 le am spus ce s a intamplat etc... Politistu care mi a deschis dosaru a spus ( dupa alea 3 luni de cercetare ) ca nu a depus plangere, lucru care l stiam c am vorbit cu persoana in cauza.. au trecut imediat 6 luni iar dosaru meu nici n a ajuns la parchet.. pot sa l dau in judecata pe politist? Imi recuperez lermisu mai repede?( Sunt sofer pe tir si fac transport international si am nevoie de permis cat mai urgent ) ce e de facut?
Răspuns la discuția Dovada de permis

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu puteti conduce in strainatate cu dovada.
Va cer permisul.

Si in cazu in care totusi ies ( pentru ca, am facut extern si nu mi o cerut niciodata permisu, doar buletinu / pasaportu ) care s sanctiunile in hu si/sau austria?
Buna ziua, am si eu o intrebare. Am venit din uk si am dat permisu acela la politie pentru a mi da unu de romania, pana mi vine permisu pot sa parasesc tara doar cu dovada? Care s sanctiunile daca ma prinde afara cu dovada?