avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate Magda 2018

Activitate Magda 2018

Bună seara!Poate oricare alta banca din România sa pună poprire sau sa blocheze un cont card Revolut?Mulțumesc!
Bună seara! Am dreptul conform CIM sa beneficiez de concediu fără plata pt o perioada de 30 de zile?Sau în ce condiții pot obține acest concediu?Mulțumesc!
Bună ziua! Daca dețin o cotă parte din moștenirea unui apartament pot să mi fac mutația la această adresă fără să mai fie nevoie de prezența mamei care deține 75%din masa succesorală?Mulțumesc mult!
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

1. Care sunt paşii de urmat în deschiderea procedurii insolvenţei
[ link extern ]

[ link extern ]

2. Pasii privind concedierea individuala (desfiintarea postului) :
- hotarare AGA privind desfiintarea postului
- comunicare si emiterea instiintarii de preaviz salariatului in cauza
- la terminarea preavizului , emiterea si comunicarea deciziei de concediere
- emiterea si eliberarea adeverintei de vechime si adeverintei de somaj.

Bună ziua!Vreau să știu ce pași trebuie urmați sa pot aduce in insolventa o firma care merge pe pierdere?Pot trimite angajații in șomaj?Sunt nevoita sa mi plătesc și obligațiile către stat sau am un termen anume?Sunt neplatitiare de TVA Mulțumesc!
Multumesc!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Daca aveti salariati Declaratia 112 pana in 25 a lunii urmatoare salariilor.
Declaratia 100 TRIMESTRIALA ( cu impozitul pe profit sau micro - depinde de firma dvs ).
Daca sunteti platitor de TVA : declaratia 300 si 394 lunar sau trimestrila ( in functie de firma dvs ).

Buna seara!Am nevoie de ajutor.Nu stiu daca este locul potrivit ,dar incerc.Am infiintat o firma,o pizzerie mai exact.Eu stiu sa ma organizez cu partea de contabilitate primara.Sunt in impas cu ceea ce trebuie depus la Anaf pe 25 ale fiecarei luni.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare.Ce declaratii trebuie depuse la Anaf?Multumesc!
Multumesc!

Alexandrarares a scris:

Buna seara!
Gasiti aici toate detaliile.
www.avocatnet.ro/articol_533...

Buna ziua!Deranjez cu o intrebare.Pana in urma cu o luna am lucrat.Mi am dat demisia de la fostul loc de munca .In urma cu cateva zile am aflat ca sunt insarcinta.Mai pot beneficia de indemnizatia crestere copil daca in acest moment nu lucrez?Multumesc!
Buna ziua!M am casatorit in 2018 intr un alt judet.Am de platit un impozit pe un autoturism .In Arges unde aveam mutatia inainte de casatorie ma gaseste cu debite la taxe si impozite pana in 2018.Din 2018 pana in prezent ei spun ca ar trebui sa apar cu aitoturismul la taxe si impozite Dolj ,adica in localitatea unde am domiciliul in buletin dupa casatorie.Ce pot face?Unde ma pot adresa ?Mentionez ca masina este inmatriculata pe Arges unde locuiam inainte de casatorie.Multumesc!