Buna ziua. Rog pe cineva in masura sa ma ajute cu un raspuns in legatura cu o firma,Daca administratorul a schimbat buletinul,cu alte date si schimbare din flotant in stabil,era buletin pe ph la inscrierea firmei si acum e pe valcea,trebuie schimbate toate actele firmei,inclusiv cui si casa de marcat,sau nu se vor schimba acestea?
la registru au spus ca trebuie schimbate,ca si cum as face din nou.
Buna ziua.Doresc sa adresez o intrebare catre o persoana indreptatita sa imi ofere ajutor.Sotul are o firma care pe timp de 2 ani a fost inchisa,El nu a stiut sau a inteles ca sa inchis definitiv,intre timp nu a depus balante si declaratii,a primit o serie de amenzi ,din urma cu peste 5 ani,.Eu acum fiind impreuna cu el de 2 ani am depus ce am stiut declaratiile 100 si 101 .dar nu am stiut de bilanturi.acum am constatat ca tot au venit notificari ca nu am depus ceva anume.Mergand la anaf mi sa spus canu a depus bilanturile pe 3 ani si au continuat sa dea amenzi.Acum depunandule,se mai poate face ceva in legatura cu amenzile date,se mai pot sterge?Din inima ca rog putin ajutor.Ce se mai poate face?
Buna ziua,As dori sa ma informez in legatura cu persoanele fizice autorizate dupa modificarile actuale.Daca am venituri.pana in cele 12 salarii dupa cum spun ei nu esti obligat saplatesti contributii.Dar intrebarea mea era esti asigurat la sisetemul de stat si la pensii sa mearga vechimea daca nu contribuim?
Buna ziua.Unde pot sau cumpot afla ce cotizatie se plateste ca pers fizica lunar pt pensii.la vechime sa platesc cotizatie lunara.si la CAS.
Buna ziua.Poti transforma un SRL in I I ?Si daca da ,ce presupune ca si acte si costurii?
Buna ziua.
As dori sa intreb daca se poate face un act prin cale legala ca o persoana care a trait in concubinaj si traiesc inca in afara de cununia civila, sa treaca pe acelasi nume, sa poata avea dreptul la despagubiri in cazul in care decedeaza sau pleaca din locuinta. eu momentan traiesc in concubinaj cu cineva de peste 5 ani, suntem cununati religios dar nu civil si as vrea sa pot face un act cu sotul sa nu fiu data afara peste timp de copii lui daca ceva se intampla cu el sau daca se intampla sa ne despartim sa pot fi despagubita, in conditiile in care am participat in egala masura la inbunatatiri si renovari.
Buna ziua,Va rog cine ma poate ajuta cu un raspuns,Care mai sunt legile concubinajului si cum poti cere despacubiri sau ce ti se cuvine ,daca ai fost in concubinaj,sau ce poate face o pers care se afla in concubinaj sa aiba drepturi in casnicie,
Pot trece o firma SRL fiind unic administrator im I I tot eu fiind admin?