avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Activitate Laura David

Activitate Laura David

Cum gasesc pe portal ce hotărâre s-a stabilit în urma unui proces de divort pana sa primesc eu hârtia??
Asa l-am primit...e doar o hartie.nu cred ca este copie. Eu vreau doar ca aceea hartie sa ajunga la tribunal..la dosar... dacă am citit ce scrie nu ma ajuta cu nimic..pt ca suntem de acord in toate...doar cu programul de vizita nu..in rest si cu domiciliul copilului..si custodia...si tot...eu vreau sa nu ne mai rămâne încă odată.atat

AV. GABRIELA GERBER a scris:
Am avut termenul pt procesul de divort acum câteva zile.Nu s-a putut face nimic deoarece s-a spus că nu s-a primit ancheta sociala. La întoarcere am trecut pe la primarie unde mi s-a înmânat o hartie pe care sa o duc eu. Ancheta s-a făcut în 16 martie ...termenul era in 26 dar fiind pandemia, termenul s-a amânat. In ancheta scrie doar despre soț și casa unde locuiește.acolo avem domiciliu amândoi. Au venit in control si aici unde locuiesc eu. Dar nu se menționează nimic. Sotul cere sa ii dau lui hârtia pt ca nu are ce cauta hârtia la mine deoarece spune că e a lui. Nu as vrea sa i-o dau pt ca poate o face pierduta si sa fie vina mea.. eu am luat-o pt a o duce avocata mea la tribunal... e vreo problema?
Nu copilul are probl de sanatate. Iar în vacanțe nu as avea nicio problemă pt ca atunci copilul poate dormi la părinții sotului..Nu la soț.. soțul sta singur ..Nu are vecini aproape..dacă se întâmplă ceva cu el..ce va face copilul? Pt o noapte..două..? Dar in vacanta as fi mai liniștită pt ca va dormi la bunici.. in rest toate le-am rezolvat cu tatăl copilului..doar programul de vizita a mai rămas... Eu nu sunt de acord cu el...cel puțin încă vreo 2 ani până invata copilul sa scrie ..sa foloseasca un telefon in caz de urgenta..in rest toate sunt ok

Sunt ceva probleme..Nu as vrea sa le dezvălui. Voiam doar sa stiu daca ..in caz ca nu ne punem de acord acum..La termenul asta. ... se va mai prelungi sau ne da judecătorul un program..? El nu are vecini.. copilul e mic.. cu vacanțele nu am nimic de obiectat pt ca poate dormi la bunici(părinții lui)
Răspuns la discuția Divort
Buna. Pleacă cu copilul fără să mai stai pe gânduri. Am avut aceeași situație.. dacă vrei putem vb in privat.
Procesul va dura mai mult poate daca el nu va fi de accord cu divorțul. Dacă nu..va fi mai simplu..
Răspuns la discuția Divort
În funcție de avocat...1200 ..1500..
Suntem in proces de divort Dar eu si tatal nu reușim să cădem de acord asupra programului de vizita. Se apropie termenul si as vrea sa stiu ce se intampla? Se va mai prelungi cu divorțul pana stabilim programul sau ni se va da un alt program stabilit de judecător. Mentionez ca nu sunt de acord sa ramana peste noapte la tata. Tatal locuiește singur, vecini nu are..copilul are abia 3 ani .. ..mai multe motive personale ce țin de sanatate...... in rest sunt de acord si susțin relatia .multumesc.dintre tata si fiu
Cine anunță asistenta sociala pentru ancheta în cazul unui divort cu minori?