Discutați cu doamna avocat, probabil veți ajunge la o soluție de compromis.
Dacă totuși sunteți indisolubil
legat de suspiciunea unei "trădări" luați-vă avocat din alt județ.
Succes!
Discutați cu doamna avocat, probabil veți ajunge la o soluție de compromis.
Dacă totuși sunteți indisolubil
legat de suspiciunea unei "trădări" luați-vă avocat din alt județ.
Succes!
Aceste treceri în tabăra adversa sunt în proporție de 90% impresiile clientului pur subiective,nemulțumit de colaborarea cu av sau de parcursul procesului.De unde aveti dvs certitudinea și cum o puteti dovedi?Poate av nu isi mai da interesu,l se mai întâmplă în cazul proceselor care se prelungesc cu mult peste estimările necesare ,Poate nu e mulțumit de onorariul stabilit dar pana la trădări e cale lunga.Mai mult decat atat in ce ar consta trădarea,cred ca nici dvs nu puteti preciza expres.
Ar trebui sa aveti un martor care sa confirme faptul ca ati oprit si ati avut timp sa va asigurati ca nu vine trenul. Eventual sa confirme faptul ca si el a avut timp sa se uite ca nu vine trenul.
Ca principiu, procesul verbal de contraventie se bucura de prezumtia de legalitate. Cand formulati plangere contraventionala trebuie sa aduceti proba prin care sa rasturnati acea prezumtie de legalitate
Buna ziua, revin dupa un an. Am efectuat expertiza tehnica. Expertul tehnic desemnat de instanta se cam contrazice. In cazul meu recunoaste ca sunt umbrita dar invoca parapetul gardului si nu cladirea. Gard care exista si inainte de constructia paratilor si de care nu am fost umbrita. Mai mult, acesta specifica ca datele nu pot si exacte deoarece nu a fost facuta expertiza topo. Expertul parte al nostru in schimb arata ca suntem umbriti si ca nu ne este asigurata acea ora jumatate pe zi