avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Dara

Activitate Andreea Dara

Buna ziua am o întrebare, socrul e in concediu medical de 1 an de zile, plătit cu 75%, din data de 08. Februarie anul curent concediu medical ii este plătit cu 100%, el crede ca nu ii este plătit corect, din februarie, unde se poate afla daca este corect calculat corect?
O alta întrebare, la Donația asta cu uzufruct, apare sotul cu intabularea trecutul la cadastru?
In cazul asta eu mai am dreptul sau sotul sa reînnoim dosarul pentru locuința ANL ?
Buna, poate ma lămurește si pe mine cineva. Soacra a donat casa sotului, cu clauza de uzulfruct, ce inseamna asta? Zilele trecute a venit intabularea casei unde apare numele sotului si a soacrei.
dosarul se poate depinde si dupa împlinirea de 2 ani a copilului?
Buna, am o întrebare legată de prelungirea indemnizației de creștere a copilului de la 2 la 3 ani, dupa primirea certificatului de la comisie cu gradul de handicap, cu care se poate prelungi indemnizația , in cat timp se poate depune dosarul pentru indemnizație? inainte sa faca copilul 2 ani sau dupa ce a facut 2 ani?
Dosarul pentru prelungirea indemnizației de creștere a copilului se poate trimite online? pe e-mail?
Buna ziua, am o intrebare o bătrânica vrea sa faca un act sau testament pentru o prietena prin care sa ii lase totul dupa moarte, din ce am inteles trebuie ca ea sa o i grijească doar, bătrânica nu are copii, sau frați nimic ce ar trebui sa faca ?
Va multumesc
Buna as vrea sa stiu despre iesirea la pensie, acum 3 ani a fost socru la casa de pensii din Baia Mare, avea 25, de ani lucrati si 60 de ani, i s-a spus ca trebuie sa lucreze pana la 63 de ani unde i se pun si cei doi ani de poluare, pt a primi pensie, saptamana aceasta a mers la casa de pensii, i s-a zis ca mai trebuie sa mai lucreze inca 2 ani,
Intrebarea este: s-a schimbat ceva in lege? daca atuncea i s-a zis ca la 63 poate iesi la pensie acum dintr-o data nu se poate ?
Va multumesc pentru raspunduri din pacate nu reusesc sa o conving sa vorbeasca cu un avocat, imi spune ca un divort in instanda sureaza 5-10 ani.