avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Activitate Crstianavelena

Activitate Crstianavelena

Buna ziua! Sunt interesată de cumpărarea unui teren care este extravilan. Ma puteți lămuri și pe mine in legătura cu anumite aspecte? Am citit pe internet ca trebuie sa plantez ceva pe el timp de 5 ani sau ca trebuie sa fi făcut aceasta activitate anterior cumpărării….nu am înțeles bine…mentionez ca nu sunt vecina sau ruda cu vânzătorul. Mai exact..care sunt condițiile care țin de cumpărător pentru a putea cumpara?
Răspuns la discuția Înființare SRL
Cei 6570 lei ( Aprox.500 lei pe luna) se calculează din ce rămâne in urma cheltuielilor avute pe firma?(combustibil, facturi,etc).adică profitul trebuie sa nu fie mai mare de 500 de lei pe luna sau venitul? Eu consider ca normal ar fi profitul…Dar nu stiu sigur…mulțumesc frumos!
Buna ziua! Pot sa îmi fac un SRL pentru a fi agent imobiliar, atâta timp cât obțin venituri din indemnizația de creștere copil?
Mentionez ca nu vreau sa pierd indemnizația!
Răspuns la discuția Reînceperea activității
Multumes frumos! Îmi puteți specifica articolul din lege in caz ca am probleme la primarie sa le arat? Mentionez ca ei au spus ca nu am deloc drept de munca….deci nu sunt prea bine informați..mulțumesc!
Răspuns la discuția Reînceperea activității
Și cum se calculează pentru aceste 3-4 luni cât mai am indemnizația? Pot realiza întreaga ssuma de 6250lei sau se calculează echivalentul lunilor rămase, de exemplu 520 lei X 3,4 luni.
Întreb deoarece “salariul” este pe baza de comision și pot face mai mult sau mai puțin de 520x 3,4 luni..
Buna ziua! Se poate sa te angajezi atâta timp cât primești indemnizație?Am înțeles ca este posibil, dar fără a se depășii un plafon, dar nu stiu sigur dacă este asa.Mentionez ca mai am 3 luni de indemnizație, as dori sa ma angajez(salariul este mic), dar vreau sa fiu lamurita dacă este posibil sa primesc și indemnizația.Mulțumesc frumos!
Discuție Stimulent
Buna ziua! Am și eu o nelămurire! Ma interesează dacă eu încep munca atunci când copilul are vârsta de 1 an și 6 luni, primesc stimulentul de 650 de lei pana când împlinește vârsta de 3 ani? Sau primesc doar 1 an acest stimulent din momentul începerii activității?
Buna seara! In urma unor discuții cu locația unde trebuia sa avem un eveniment, ne-au comunicat ca ne vor înapoia avansul deoarece nu ne-am sincronizat la o data pentru reprogramarea evenimentului. In contract nu este specificat absolut nimic. Întrebarea mea este in cât timp trebuie sa îmi restituie banii, deoarece de atunci nu mi se mai Răspunde nici la telefon nici la mail! Mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția Avans nunta
Am înțeles…Altceva nu mai este specificat decât data evenimentului, ora la care se încheie și…cam atat….mulțumesc frumos
Răspuns la discuția Avans nunta
In contract este menționat astfel”organizatorul/beneficiarul a luat la cunoștința faptul ca avansul nu este returnabil, indiferent de motivul anulării din cauza EXCLUSIVA a organizatorului/ beneficiarului.
Noi nu am putut organiza nunta din cauza pandemiei!