avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate Joyfull

Activitate Joyfull

Dacă nu merge cu frumosul puteti sa o faceti cum spune Domnul av., dar va dura mult acest lucru.
Ar mai fi varianta, buletin dat pierdut si refăcut ( veti avea nevoie de prezenta unuia dintre părinți sau tutore Si persoana care va ia in spatiu), cardul bancar puteti sa il dati pierdut si solicitați să îl ridicați de la banca sa nu-l trimită la adresa bunicii.
În privința pensiei alimentare vorbiti cu cel care vi-o plătește ( este dreptul dumneavoastra si nu al bunicii) sa o viseze surorii sau prin alta cale.
Adunați dovezi privind amenințările acesteia, doi trei vecini ca si martori si luati un ordin de protecție împotriva acesteia.

Va sfătuiesc totusi sa deschideți succesiunea dumneavoastra, sa platiti cat este deschiderea, o chemați daca tot refuză notarul trebuie sa noteze ca aceasta refuză masa succesorala. Deci rămâneți cu un act în mână care arata ca sunteti moștenitoare a unica a moștenirii, a datoriilor.

Răspuns la discuția After school -casa de marcat
Dacă facturati catre persoane fizice acestea sa pot închide numai cu bon fiscal sau plata prin banca si nicidecum cu chitanța.
Răspuns la discuția After school -casa de marcat
Dacă facturati catre persoane fizice acestea sa pot închide numai cu bon fiscal sau plata prin banca si nicidecum cu chitanța.
Este alegerea dumneavoastra! Doar trebuie sa aveti in vedere ca nu aveti voie sa tăiați chitanța catre persoane fizice.
Răspuns la discuția Hand made
Pentru a deschide o afacere legală și sa vindeți produse confecționate de către dumneavoastra trebuie sa aveti dovada achiziționării materialelor, chiar dacă sunt reciclabile. Acestea ca sa poata fi vândute în cadrul afacerii trebuie luate pe factura si vândute pe factura.
Cu privire la corpurile de iluminat si Avizul CE, datorita legislației din România cu privire la artizanat/handmade, adică nu este o definire clară și o baza solida ( proiectul de lege a ramas in faza de proiect de prin 2009 undeva prin Senat) nu se poate da un răspuns clar
Încercați să vorbiți cu cei de la OICPE. OICPE este organism independent de certificare a produselor electrice şi electronice.
Răspuns la discuția Magazin de haine second hand PFA
Se poate deschide PFA, II sau SRL, depinde de preferinta dumneavoastra.
Nu conteaza spațiul în care va functiona, ci cum va functiona
Dacă aveți un contract de vanzare cumpărare valid cu dovezi de ce trebuie sa il vindeți?
Din punctul meu de vedere deschideți succesiunea si împărțiți ceea ce a ramas, adică datoriile.

Ca sa aiba drept la apartament nu ar trebui sa va dea în judecată pentru a-și obține rezerva? Nu ar trebui sa existe o hotarare judecătorească care sa-i acorde dreptul acesta, ma refer la ceea ce vreti dumneavoastra sa faceti?

Adică, ati cumparat apartamentul, ati platit toate cheltuielile posibile si imposibile plus creditele părinților, inca nu ati terminat de plătit la ele, si vreti sa vindeți ceva ce este al dumneavoastra de drept?

Ciudata gândire...

Dacă l-ai cumparat de atâta timp, din 1999, este al dumneavoastra.
Deschideți succesiunea, unde băgați toate datoriile, si daca accepta masa succesorala accepta si datoriile.