avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile Anais

Activitate Vasile Anais

Discuție Stimulent
Buna seara! Cum procedez pentru a beneficia de acel stimulent ce se acorda simultan cu salariul, părinților care se întorc mai devreme la locul de munca din concediul de crestere copil?Bănuiesc că trebuie sa depun o cerere, dar unde, si ce acte trebuiesc? Multumesc pentru eventualele răspunsuri!
Răspuns la discuția Indemnizație
Multumesc!!
Discuție Indemnizație
Cand trebuiesc depuse actele pentru indemnizație creștere copil? Mulțumesc!
Ce masuri pot lua in caz ca fostul meu concubin cu care am un copil de 5 ani jumătate,se hotărăște să facă vreo "nefăcuta" si sa nu imi mai aducă copilul acasă si sa il tina la el.Mentionez ca am custodie exclusivă asupra copilului iar el are dreptul ca o dată la 3 săptămâni un weekend cu copilul.Il dau din nou în judecată pentru nerespectarea hotărârii judecătorești? Dacă da,ce se întâmplă cu copilul cat durează procesul daca el tot refuză să mi.l aducă? Pot apela la poliție pentru a putea lua copilul de acolo? Pun aceste întrebări deoarece el este de etnie rroma,am avut probleme legale serioase cu el sincer simt si urme de teamă fata de el si are un caracter destul de "dificil".
Discuție Alocatia
Va salut! Spuneti-mi, va rog cum ar trebui sa procedez pentru a schimba adresa pentru alocația copilului?? Mentionez faptul că am trăit în concubinaj timp de 6 ani din care a rezultat un copilaș de 5ani pentru care am intentat un proces pentru custodia lui câștigând custodia exclusivă însă alocația continuă să vină la adresa tatălui. Va rog sa ma sfătuiți ,ce as putea face ca alocația copilului sa vina la adresa mea unde locuiesc împreuna cu copilul. Multumesc!