Bonuri de masa
Buna seara! Sunt dispecer video la o firma de paza, sunt platita cu un tarif pe ora: fara bonuri de masa. De un an ni s au bagat bonuri de masa-20 de lei/ zi iar acum sunt de 30/ zi( problema si intrebarea mea este daca firma procedeaza corect practic bonurile nefiind peste tariful platit pe ora ci practic ramane acelasi tarif dar ni se diminueaza banii cash/card marind valoarea bonurilor de masa!?
Multumesc! Este colega de servici iar ms l-a dat pe whatsapp catre o alta colega si imprastie ms si vorbe urate despre mai multi colegi,.Probabil au fost vb scoase in urma la mai multe discutii purtate cu ea in care am rugat-o sa nu mai faca anumite gesturi si sa nu i se mai adreseze iubitului fetei mele care era acum cateva luni coleg cu noi intr-un mod in care parea ca se da la el ca este penibila ea avand baiat mai mare decat iubitul fetei mele!
Buna ziua! Daca am intrat in posesia unui mesaj trimis de catre o colega catre alta persoana spunandu-se despre iubitul fiicei mele ( el a lucrat in acelas loc cu mine o perioada de aproape un an) ca vine obosit la munca din cauza intretine relatii intime si cu fiica mea si cu mine, cum as putea sa o dau in judecata pt calomnie!? Va multumesc si astept raspuns!
In acest caz, depuneti-va actele pentru somaj .
Buna ziua! ! Multumesc pt.amabilitatea si timpul acordat, : Ce acte si unde le pot depune pt somaj? Pot depune si online?padii pe care trebuie sa i urmez va rog!
Buna seara! Am dar nu la aceeasi firma. Am avut continuitate. La fostul loc de munca am lucrat pana pe 24-02-2020 iar la cel de la care am primit notificarea incepusem pe 2-03-3020
Buna ziua! Din pacate mi-am schimbat locul de munca nestiind ce va urma pe data de 2-03-2020,, am primit de la angajator o motificare de incetarea raportului de munca art.31 aliniat 3,cu data de 17-03-2020 exact cand s-au inchis tot ce tine de horeca( lucram ca ajutor bucatar intr-un fast food in mall). Cum pot beneficia si eu de un salariu minim sau vre-un venit , cui trebuie sa ma adresez daca angajatorul prin incetarea ctr nu mi va oferii somaj tehnic!? Va multumesc!
Buna seara! Dispecerii , agentii de securitate si paza daca lucreaza in zilele libere legale sunt sau nu platiti dublu ? Mentionez ca la aceste firme plata ae face cu un tarif fix pe ora iar in orele lucrate in weekend sau de sarbatori plata este la fel ca si in celelalte ore lucrate in zile lucratoare.
Buna ziua! Am anuntat si semnat demisia cu data de8-07-2019,anuntand angajatorul ca nu pot sta in preaviz deoarece pe data de 9-07-2019 aminceput munca la alta firma. Fostul angajator mi-a trimis Convocator in vederea efectuarii cercetarii disciplinare prealabile. Fiind la servici pama seara am primit aviz de la posta joi seara iar eu am putut merge sa ridic recomandata abia sambata, convocarea fiind vineri. Deci mu am stiut despre ce vb in recomandata,am informat angajatorul printr-un ms pe whatsapp motivul neprezentarii la aceasta convocare. La ce masuri sa ma astept din partea fostului angajator?