Dezbate succesiune
Mama este în proces cu fratele ei, pt succesiune, amândoi părinții au decedat.
Înainte de deschiderea succesiunii, fratele a vândut tractorul și utilajele (plug, remanatoare, etc) din curte. A spus ca a dat tractorul la fier vechi dar și utilajele. De fapt tractorul l a vândut cu 13000 lei. Nu vrea sa depună niciun act din care sa rezulte vânzarea lui, a spus în instanta ca nu are dar nici pt celelalte utilaje. În total a luat 20000 lei pe ele. Dar refuza sa depună acte. Normal nu trebuia sa le vândă. Chiar și el a recunoscut ca au fost cumpărate de către defunct (tatăl lor). Cum a putut sa le vândă și cine a semnat în numele decedatului?
Mulțumesc
Cei de la admin financ mi au trimis aviz de plata
Bună ziua
Am fost administrator la o firma de paza, dar patronul intenționat a dus firma pe minus, fiind cu datorii la stat de un miliard. Am fost revocat din funcție, dar Adm Financ toată datoria firmei mi a trecut o mie, adică de la pers juridica pe pers fizica. Între timp firma a întrat în insolventa (la tribunal)
Problema e : cum se rezolva problema cu datoria de la Adm Financiara?
Va mulțumesc
Bună seara
Am fost administrator la o firma de paza, dar patronul intenționat a dus firma pe minus, fiind cu datorii la stat de un miliard. Am fost revocat din funcție, dar Adm Financ toată datoria firmei mi a trecut o mie, adică de la pers juridica pe pers fizica. Între timp firma a întrat în insolventa (la tribunal)
Problema e : cum se rezolva problema cu datoria de la Adm Financiara?
Va mulțumesc
Mulțumesc
Plângerea sau sesizarea o fac la politie sau parchet?
Avocat Tabrea Alexandru a scris:
Puteți formula plangere penala pt amenintare, hartuire!
Totodata, ati putea formula o actiune in raspundere civila delictuala, solicitand repararea prejudiciului moral astfel cauzat!
Bună seara
În ultima perioada am primit pe sms tot felul de amenințări și jigniri. Persoana respectiva ma face prostituata, panarama, tarfa etc. Ma tot amenință cu fel de fel de lucruri. Ca o sa mi rupă picioarele, ca o sa i tina calea copilului, etc
Ce trebuie sa fac pt a se potoli, unde sa ma adresez pt a se termina toate jignirile?
Va mulțumesc
Bunicii sunt proprietari(decedati). Nu s.a făcut succesiunea dar nici nu vrem sa vindem. Problema e ca vrem sa facem cadastru pt ca au întrat vecinii pe terenul nostru și au făcut gard. La primărie (în titlu de proprietate scrie o suprafață dar în realitate e alta (mult mai mica)
Vrem sa facem cadastru pt a plăti impozitul pe suprafața reala nu pe ce au ei trecut.
Bună ziua
Vreau sa fac un cadastru la o casa la țară, casa bunicilor. Mi s.a cerut de către cadasteist sa aduc certificatul fiscal, vecinatatile. După ce am luat aceste acte de la primărie, mi.a zis tot cadastristul ca mai trebuie și anexa 24 tot de la primărie. Cadastrul îl fac pt mine, de ce mai trebuie acea anexa?
Va mulțumesc
Bună ziua
Lucrez intr.un dispecerat unde am 15 plasme (1.20/80), iar pe fiecare plasma sunt câte 16 imagini, în total cam 250 de "televizoare".
Se lucrează câte 12 ore în ture de 12 cu 24 /12 cu 48.
Este foarte obositor, toate astea sunt monitorizare doar de o persoana
Câte monitoare sau imagini (camere de supraveghere) are voie un dispecer la locul de munca sa folosească și cât timp ar trebui sa stea în fata lor?
Și cât e timpul de odihnit ochii?
Va mulțumesc