avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Activitate Mirna

Activitate Mirna

Și dacă nu sunt codificate și nu scrie nimic în partea de jos? Eu știu că nu e de joacă, dar vorbim totuși de instanță. Doar nu le public pe internet.


mitabiciclista a scris:

Depinde de regulamentul intern.
Companiile serioase au toate documentele și formularele codificate și in parte de jos scrie: document privat,proprietatea companiei,a nu se difuza neautorizat în extern.Este abatere disciplinară dacă o faci.Mai bine solicitați ce documente doriți sa fie depuse de companie pentru că se află în posesia companiei.Instanta va cere companiei să le depună la dosar.Mai ales că vorbim de date contabile și de resurse umane,aveți grijă.Nu e de joacă.

Ok mulțumesc!
Și dacă le depun eu, e în regulă?
În cazul unui proces cu angajatorul, am dreptul să folosesc ca dovezi acte din contabilitate și resurse umane sau există vreo încadrare juridică pentru folosirea acestor acte?
Cum să fie discriminatoriu? E vorba de niște taxe de transport în comerțul online față de cel clasic.
Răspuns la discuția Nu stiu ce cod CAEN sa aleg
Orice PFA poate avea până la 5 coduri CAEN :)
Ce facem cu acei cumpărători persoane fizice care au comandat online tot de la persoane fizice și refuză să mai primească comanda? Și ca vânzători suntem obligați să plătim transportul dus-întors. Cum ne putem proteja, ca vânzători, de astfel de situații (în afară să le cerem să plătească transportul în avans, unii locuiesc la sate și nu au posibilitate să ajungă la o bancă)?
Răspuns la discuția Gps pe telefonul de munca
În cazul în care este legal, în afara programului de muncă să-și închidă telefonul.
Sper să se revină până la urmă asupra legilor pt animale și lipsirea lor de hrană și apă să fie considerate maltratare, așa cum se consideră în toate țările civilizate.

Zuza13 a scris:

E aiurea ce spuneti....înseamnă că nu pot face o faptă bună?daca de exemplu ajut o persoana a străzii asta înseamnă că trebuie să o iau si acasa?nu.V ati gandit ca poate eu de exemplu ajut animale de pe strada dar am casa 5 pisici si 2 caini?ajutam din omenie.Asa motive tot găsim sa nu facem un bine.Si stati liniștită ca acele pisici fac mult mai puțină murdărie decât oamenii.Planeta asta este pe moarte si nu din cauza pisicilor . Noi oamenii distrugem zi de zi planeta cu deșeuri,gunoaie,folosirea abuzivă a resurselor

alin_utilizator a scris:

Nu am nimic cu iubitorii de animale dar luatii acasa . Si asumati-va anumite lucruri . Eu am 2 caini si platesc la cheltuieli la AS. Proprietari ca pentru inca 2 persoane . Suntem 3 persoane si 2 caini si suntem trecute 5 persoane . Pierderile la apa se impart la persoana cu toate ca nu folosesc cainii apa foarte multa nu arunca gunoi nu folosesc iluminatul scarii . In concluzie daca va plac pisicile aveti posibilitatea de a le lua acasa si hrani cat doriti si va puteti asuma dreptul de a fi stapana lor in totalitate nu doar partial .



1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți răspunzătoare ce face fetița dvs și pe unde se joacă. Faptul că eu hrănesc niște pisici n-are nicio legătură cu alergia fetiței dvs. Nu le mai amestecați și nu mai aruncați mâța pe alții. În casă nu pot să iau decât 2 exemplare, am mai spus asta, dar cine să înțeleagă?

popacristian a scris:

Doamna Mrina va zic eu ce e deranjant la animalele acelea(alintate pisicute). Acele pisicute sunt purtatoare de purici. Purici, care in cazul fetite mele, prin muscatura lasa o alergie foarte urata. Unflaturi si puroi. Vreti sa hraniti pisici si sa aveti grija de ele, luatile si traiti cu ele in casa.