doresc sa ma autorizez si eu ca PF si una dintre cerintele legislative este aceea de a avea acordul vecinilor. spuneti-mi si mie cui ar trebui sa ma adresez? doar vecinilor de pe scara sau si asoc. de proprietari? si cum ar trebui sa sune cererea catre asoc. de proprietari sau cea ptr acordul vecinilor. va multumesc mult anticipat. cu multa stima si respect
tot ce mi-ati spus aici stiam, doar cu problema asta m-am intalnit....intrebarea mea este cum se poate face ca titlu de proprietate sa fie modificat, si sa se treaca ca proprietari asociatii cu cota parte a fiecaruia....si daca se poate vinde acest teren
am si eu o intrebare va rog daca se poate sa ma ajutati. tatal meu este membru intr-o asociatie composesorala.....si recent a fost cumparat un teren si a fost trecut pe titlu de proprietate si-n cartea funciara numele asociatie ca proprietar...intrebarile mele sunt: cum s-ar putea face si prin ce metoda ca pe titlu de proprietate sa se treaca membrii asociatie fiecare cu cota lor parte ( am fost la notar impreuna cu presedintele asociatie care a legalizat un act in care se stipula cota parte a fiecarui asociat numai ca, cei de la C.F nu vor sa treaca pe numele asociatilor cu cota lor parte titlu de prop.), sa nu mai fie asociatia ca pers. jur. stipulata, si daca acest teren se poate vinde
Va multumesc anticipat, cu toata recunostinta si simpatia.
am primit si eu o amenda de la circulatie acum ceva timp si am facut contestatie, am castigat procesul la instanta de fond si nu s-a mai facut apel la hotarare. iar acum cateva zile am primit somatie de plata de la finantele locale in valoarea sumei amenzii. ce trebuie sa fac? sa merg sa legalizez hotarerea instantei si sa duc o coăie la trezorerie? si cum trebuie sa sune o cerere de investire? multumesc frumos ptr ajutor
sau trebuie sa cerc si investirea cu titlu executoriu a hoatararii?
spuneti-mi si mie....pe perioada perioada preavizului ca urmare a demisie mi se poate intocmi referat ptr abatere disciplinara? si daca este legal sa lucrezi 2zile da (14ore) si 2 zile nu?
as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara de statulu executorului bancar din 8 noi.1999 si procedura executarii silite ce ar trebui sa ma stiu in mod categoric. si dca cumva mi-ati putea spune ce ar putea cuprinde acest interviu.
instanta competente sa investeasca o hotarare cu formula executorie este prima instanta in care s-a judecat litigiu?
in cazul neachitarii unui credit contracta de la banca, care ar fi procedura ptr inceperea executarii silite, fie el credit ptr nevoi personale sau credit ipotecar?
in cazul in care persoana petenta este o persoana juridica in cerere se poate scrie subsemnatul SC..... srl? si din cate am inteles se achita o taxa la primaria de pe raza caruia se afla judecatoria si o un timbru judiciar. mercumesc mult ptr ajutor