avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Nina chirita

Activitate Nina chirita

Buna ziua pentru pensie de urmas ce varsta trebuie sa am va multumesc
Buna ziua am si eu o intrebare in legatura cu pensie de urmas Militar Sant vaduva din 2007 sotul pensionar nu la limita de vársta eu aveam 39 de ani am muncit pa unde am putut am 56 de amin nu mai pot sa muncesc samii castig traiu Va rog daca cineva poate sami dea un sfat cum sa fac o pensie de urmas Militar va multumesc
Bună ziua am și eu o problema în Sevilia din 2011 pentru alcool și în martie anul acesta am acut recurs îmi dăduse 3000 amenda și avocatul care sa ocupat nu-mi răspunde vreau sa viu în Spania să-mi rezolv cazu și nustiu dacă șanț în Busca și captura va multumesc

Va multumes frumos pentru raspuns
GermanAlex a scris:

Banuiesc ca nu ati platit amenda, nu ati facut orele si ati fugit in tara. Aveti mari sanse sa fiti expulzat la primul contact cu autoritatile daca asa este cazul. Ar fi bine sa rugati pe cineva din Anglia sa intrebe autoritatile sau sa incercati sa puneti intrebarea pe email la ambasada UK. Se poate sa existe si prescriptie la ei, dar asa cum se comporta acum ma indoiesc de indulgenta lor.

Buna ziua ma puteti ajuta cu un raspuns .In 2015' am dat masina la cineva si na acordat prioritate ma luat politia din casa si mea dat 800 amenda si 150 de ore de facut nu leam respectat am plecat acasa acum vreau sa ma intorc nustiu ce sa fac va multumesc
Buna ziua daca ma poate cineva ajuta cu un raspuns In 2015 am avut in Anglia amenda si ore de facut pentru alcol am plecat in tara acum vreau sa ma intorc cum sa procedez va multumesc
Va salut cu respect am condus cu permisu suspendat am fost condamnat 8 luni suspendare si 2 ani cu semnatura a trecut de la hotarare aproape 2 ani in noiembrie fac 2 ani am fost sa intreb de permis si mi sa spus ca sa anulat mentionez ca permisu este spaniol
intrebarea mea este pot sa conduc in Romania ,Am avut permisu suspendat pentru depasire de viteza cu 18 peste limita va multumesc anticipat
Buna ziua va rog sami raspundeti acum 3 ani am condus cu permisu suspendat pentru limita de viteza permisu fiind spaniol am platit amenda si misa inapoiat pa baza ca nu conduc pa teritoriu Romaniei timp de 3 luni in ziua de revelion am fost cu nepotica in varstra de 5 ani care era in ultimu stadiu am fost cu fetita la 3 spitale nu aveau salvari disponibile pentru Bucuresti pentru ca fetita trebuia operata in 2 ore alt fel murea masina o conducea nepoata mea care era incepatoare cu permis deo saptamana na avut curaj sa conduca spre.Bucuresti si nam incotro in disperare mam urcat la volal am depasit limita de viteza cu 18 peste ma oprit radaru si sa intocmit dosar penal conducere fara permis am primit pedeapsa 8 luni suspendare 90 de zile in folosu comunitatii si 1000 de roni amenda au trecut am dus dovezi de la spitalu Bucuresti inclusiv declaratia doctorului care nea trimis la Bucuresti nu mea luat in calcul circumstante antenuante au trecut 3 ani mam dus sami ridic permisu si misa spus ca e anulat .Am fost si am intrebat in Spania si misa spus ca Romanii nau nici un drept sami anuleze permisu care era spaniol va rog frumos spuneti ce trebuie sa fac pentru a redobandi permisu ? va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Permis anulat
Buna ziua va multumesc pentru am fost condamnat cu doi ani semnatura si 150 de ore. Si totusi mi sa anulat sa conduc in Romania va multulmesc anticipat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu ati fost condamnat?

Răspuns la discuția Permis anulat
Va multumesc pentru raspuns din ce meati relatat cauzele anulari nu ma incadrez in nici un caz si totusi mi sa anulat va rog spunetimi ce sa fac va multumesc anticipat