avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1993 soluții astăzi
Forum Activitate alina.alin

Activitate alina.alin

Mă refer la postnatal.
concediu de maternitate din care se calculeaza? din venit brut sau din salriu brut?
Multumesc. Si daca doar incurca treburile in scoala, chiar nu se poate face nimic? sa vina altcineva care chiar va lucra pe post.
Câți ani poate fi rezervat un post pentru un profesor titular? Menționez că nu a fost deloc la scoala unde este titular (aproximativ 13 ani), a beneficiat de concediu de studii, medical, paternal , de concediu fără plata, detasare...
Răspuns la discuția Jigniri repetate
Am informat. Cum să procedez în cazul injuriilor?
Mulțumesc
Răspuns la discuția Jigniri repetate
Să înțeleg că mă poate jigni în continuare liniștit? și asta în văzul tuturos? Ce sfat îmi dați?
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua! in contextul situației în care ne afăm am atras atenția unui cetățean recent întors din străinătate că nu e normal să se plimbe până nu trece acea perioadă de izolare la domiciliu. Am fost înjurată la modul cel mai urât posibil în repetate rânduri. Ce pot să fac în acest sens? Cui să mă adresez, e vorba de trei mesaje prin care mă insultă pe facebook. Vă rog, se poate face plângere? care este termenul limită? Mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Termen depunere dosar CCC
Mulțumesc mult! De la primărie mi s-a spus!
Spor în toate!
Bună ziua! Am născut pe 3 martie. Concediul de maternitate mi s-a terminat pe 11 iunie. Mai pot depune dosarul pentru concediul de crestere a copilului? Vă rog , un raspuns cu temei legal ca mi se spune ca nu se mai poate.
Răspuns la discuția Aceeasi limită?
Mulțumesc frumos!