Buna, luna trecută am câștigat un proces cu un teren.ptr acest teren a fost făcută o convenție de vanzar cumpararein 1995 între bunic și părintele reclamantului.cumparatorul până în 2021 nu a mai dat pe la loc,noi am plătit impozite la primărie, iar bunicul l.a trecut în rolul agricol pe numele tatălui.
Procesul l.am câștigat,însă reclamantul a făcut cerere de apel.el susține din prima zi că a venit în fiecare an să facă grătare,l.a întreținut și a convenit cu părinții mei să luăm nu știu ce lemne de pe loc până se soluționează cu actele (adică nnn ani)că au trecut deja 19. Întrebarea mea e:in urma apelului credeți că se poate schimba decizia,și să aibă câștig?
Vă multumesc
Buna ziua, in cadrul unui proces,dacă martorul nu a semnat întâmpinarea/citația (întrucât nu s.a aflat la adresa din n CI) iar procesul este peste câteva zile,se poate prezenta la proces?
Va multumesc
Și pe convenție nu sunt martori,doar soțul si soția drept vânzători și soțul și soția,drept cumpărători.
Ce ne deranjează că nici măcar nu au stat la discuții cu noi au început să curețe locul,să taie și să pună panicarde cu ,,proprietate privată,,susținând că e al lor doar pe baza acelei conventii
Nu l.a vândut.a făcut de mana o ,,convenție,, iar în baza acelei convenții,cumpărătorul trebuia să si.l treacă fie în rol agricol la primărie,fie să facă demersurile pentru intabulare.cumpărătorul timp de 26 de ani nu a făcut demersurile pentru a se trece în rol agricol,nu a plătit impozitul,nu a curățat locul,nu s.a mai prezentat.impozitul a fost plătit încontinuare de bunicul meu fiind pe el in rolul agricol.
Buna ziua,
Rog sprijin.bunicul meu,in anul 1995 a făcut o convenție de mana,cu cumpărătorul și doi martori precum vinde un loc ,cu suma x( se menționează că s.a dat suma)
De atunci și până acum,cumpărătorul nu a m.ai dat niciun semn ,nu a plătit impozitul ptr acel loc la primărie,nu l.a lucrat...nimic
Acum,ne.am trezit că s.a prezentat la loc și l.a îngrădit fara niciun acord,a pus plăcută cu ,,proprietate privată,,spustinand că e al lui.
Bunicul meu,anul trecut i l.a trecut tatălui meu in rolul agricol.
Sunt șanse să câștigăm noi,in urma unui proces în care cumpărătorul a zis că o să îl înainteze?
Bună ziua. Dacă un angajat beneficiază de stimulent de inserție pana la vârsta de 3 ani al copilului, acest angajat poate fi concediat în aceasta perioada?
Chiar daca pe decizia de la Parchet scrie ca a fost clasat?
Clasat fiind prin intelegerea dintre ceilalti doi acuzati,si firma.Avocatul celor doi acuzati s.a inteles cu avocatul firmei sa achite o anumita suma.eu neavand nicio legatura cu aceasta intelegere.am dat doar o declaratie la politie.
Buna,daca am fost suspendat la locul de munca,in urma unei plangeri penale,cazul a fost clasat prin intelegere. dintre cei vinovati si firma.eu nu am fost implicat in aceea intelegere fiind nevinovat,doar am fost chemat la politie ptr declaratii,pot cere despagubiri firmei ca urmare a suspendarii?