Buna seara, va rog clarificati-mi o situație. Doresc să mă angajez cu contract de 4 ore. Care este salariul pe care angajatorul trebuie sa mi-l plătească( minim).? Cum se calculează? Mulțumesc frumos!
Bună ziua, îmi puteți spune, va rog care este valoarea lunara a șomajului, in caz de concediere, pentru o persoană care a lucrat 7 ani având salariul minim pe economie?
Bună dimineața, vă rog să mă ajutați cu anumite răspunsuri pentru situația comerțului online cod caen 4791. Autorizarea se face la terți sau la sediul firmei?
Comerțul se face strict online pe marketplace.
Trebuie autorizații de la primărie?
Este nevoie de casa de casa de marcat?
Buna seară, va rog sa ma lămuriți asupra unui aspect. Am contract de munca nedeterminat norma intreaga in mediul privat. Pot sa fiu administrator in cadrul unui SRL nou infiintat,continuând in ambele parti? Daca da, cum trebuie procedat? Multumesc!
Buna ziua, intenționez să divortez la notar. Masina este pe numele meu dar de comun acord am stabilit sa ramana la soțul meu. Cum trebuie procedat? Am înțeles că se face un act de partaj la notar, Apoi trebuie sa mai meargă la rar sa il faca sau merge doar la poliție și depune actele pentru schimbare nume in talon si carte? Multumesc!