Soțul meu i-a dat doar datele contului, nu știe cum s-au făcut tranzacțiile. La o oră,după ce intrau banii în cont îi retrăgea și i-i da vecinului.
Oricum de la ANAF a primit un inscris ( un fel de punct de vedere, apărare) pe care l - a completat și în care a declarat ceea ce s-a întâmplat în realitate și la care a anexat declarația vecinului ( ca el a luat banii și el a vândut animalele la abator) și copie de pe buletinul acestuia.
Bănuiesc că la o cercetare amănunțită se vor cere documentele de la aceste firme și vom proba ci martori că vecinul se ocupă cu astfel de activități (e de notorietate în zonă).
Mulțumesc pentru implicare!
M-aș duce la avocati, dar nu am bani ( e 5 mil consultația), de aceea am vrut să întreb comunitatea ( în speranța că se va găsi vreun jurist sa-mi spună dacă poate să ne execute casa sau dacă poate sotul sa ajungă la închisoare pentru niște bani de care nu am beneficiat noi).
Deja am făcut numeroase drumuri la ANAF ( la județ și local), la primar și peste tot pe unde am crezut că pot afla vreo soluție.
Soțul are și diabet și acum are o rana urâtă la degetele picioarelor și trebuie amputate.
Am nevoie de fiecare leu , nu mai am de unde și pentru consultații juridice( să scap de ceva ce nu am făcut).
Komkao Consulting a scris:
Adevar2 a scris:
Bună ziua!
....... la rugămintea unui vecin care se ocupă cu comerțul de animale, a acceptat ca acesta ( vecinul) să primească prețul animalelor în contul soțului meu ( care avea card) deoarece vecinul nu avea cont și card.
Sotul dvs. a încasat doar banii în cont sau si tranzactiile cu animale s-au realizat în numele sotului dvs??