avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters54856

Activitate ContSters54856

Buna seara.Vreau sa deschid cu prietenul meu o intreprindere individuala.El sa fie trecut ca si administrator(sau cum se numeste) iar eu angajat,pentru a vinde inghetata pe litoral.Intrebarea mea este,daca trebuie calificare pentru asa ceva?Noi am terminat o facultate dar nu are nicio legatura cu alimentatia publica.Si daca acelasi lucru e valabil si la PFA si SRLMultumesc.
Si daca in timpul facultatii am muncit un an?
Multumesc.
Multumesc frumos pentru raspuns,puteti sa-mi spuneti si in ce lege sa ma uit?
Am inteles ca pentru un absolvent cu studii superioare se acorda 50% din salariul minim brut pe tara.Intrebarea mea este: salariul minim brut pentru un absolvent cu studii superioare sau pentru un muncitor necalificat?50% din 600 de lei sau 1200?
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am lucrat ca agent marketing la o firma de asigurari , am mers la administratia financiara am declarat venitul,mi s-a oprit o suma ,iar cand am incheiat activitatea am depus toate actele care dovedesc ca activitatea mea la acea firma a incetat.Asta era prin 2007.Anul trecut am primit iar acasa cum ca n-am declarat veniturile ,am mers iar si am declarat,iar anul acesta m-am trezit iar cu plic.Nu este posibil asa ceva.Intrebarea mea este: pana la sfarsitul vietii o sa primesc acest plic?Vad ca ei nu inteleg ce este acela un contract de munca incheiat.
Răspuns la discuția Amenda
Daca nu au trecut fix 5 ani trebuie rezolata problema cu Cec-ul.Trebuie sa exista o baze de date,nu este posibil asa ceva.Multumesc frumos pt raspuns.
Discuție Amenda
Buna seara.Prietenul meu a primit o amenda de la politistul de ordine publica acum 4-5 ani.A mers la Cec a platit-o dar a depus-o la sectia de politie respectiva(dupa indrumarile politistului).Acum 3 zile a primit acasa de la administratia locala cum ca trebuie depusa.Au trecut 4-5 ani el nu a facut o copie dupa chitanta si chiar daca ar fi facut aceasta nu mai exista.Am fost la Cec in speranta ca am putea sa o gasim in baza de date,insa domnul de acolo a inceput sa urle a zis ca nu se poate asa ceva.Ce este de facut in afara faptul de a plati din nou acea amenda?Va multumesc.
Răspuns la discuția taxa inscriere in tablou
La Constanta sau la Tulcea aveti idee cat este?
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
As dorii si eu daca se poate:) iulllyyy@yahoo.com Multumesc.