avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate laurici

Activitate laurici

Răspuns la discuția Reclamatia
Deci pana la urmaca paratul are dreptul sa afle din partea cui vine reclamatia sau nu?
Discuție Reclamatia
In cazul unei reclamatii, paratul are dreptul sa afle identitatea reclamantului sau numai daca reclamantul doreste sa se afle? Este vreun text de lege care sa reglementeze acest lucru? Ce efecte poate avea reclamatia? (de exemplu perturbarea linistii publice)
As vrea sa stiu care este diferenta intre plangere si plangere prealabila. A mai fost deschis un topic in 2006 despre subiectul acesta dar nu m-a lamurit. Cand trebuie depusa plangere si cand plangere prealabila?
Care este perioada maxima de arest preventiv? Din anumite surse am aflat ca 180 de zile, dar nu am gasit confirmarea in nici un text de lege.
Răspuns la discuția test logica
ellaolga a scris:

pt. nemoerihon: cred ca 5-6-2-4-1-3

La 3 scrie "Eu nu sunt ultima coala". Deci nu e bine.
Ma bucur ca mai sunt oameni cu un entuziasm ca a lui Andrew, numai ca de multe ori nu-i destul sa ne dorim ceva. Trebuie munca muuuulta, sprijin, curaj si putin noroc.
parole a scris:

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

Haioasa justitie avem.sincer mi-ar fii rusine sa mai si scriu asa ceva, avand in vedere ca viata unor oameni depinde de deciziile luate. Mai ales la un asa salariu...

[ link extern ]
marian.isvoranu a scris:

si eu zic ca este corect C: S-2016: R este operaţionalizat primul sau al doilea.
M-am uitat la enunt: după 2011, celelalte module sunt operaţionalizate doar dacă un modul "IMEDIAT ÎNVECINAT" ESTE DEJA OPERAŢONALIZAT.
Astfel: dacă modulul R este operaţionalizat, celelalte module care pot fi operaţionalizate după el sunt, Q sau S,

Cum sa fie adevarat C? daca inaintea lui sunt doar 3 module si nu ai cum sa le iei in calcul pe celelalte de dupa S. Modulul S ar putea deveni operational cel tarziu in 2014. mai calculeaza si vezi cum iti da.
Răspuns la discuția Vreau sa dau examen la INM
elis a scris:

Puteti sa va prezentati la examenul de admitere la INM din 31 august 2008. Nu se cere vechime in functii de specialitate juridica.

Adica nu se mai cere vechime de loc??
Stiu ca nu conteaza prea mult, dar trebuie trecut si acesta. oricum pana e sa dau eu examen, se vor schimba multe, asa ca nu-mi fac eu prea multe probleme