avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian banu

Activitate Adrian banu

Buna ziua! Am fost judecat pe 25.09.2019. Am primit amanarea aplicari pedepsei 2ani de supraveghere si 30 de zile munca in folosul comunitati,imi pot ridica carnetul acum? Cazierul il am curat acum?
Discuție ART 334 aln 4
Buna ziua! La acest articol ce pedeapsa pot primi? Menționez ca nu am mai avut incidente penale si ca mi am recunoscut greseala. Va multumesc de raspuns!
Răspuns la discuția camera preliminara
multumesc de raspuns,pot cere in camera preliminara un termen de judecata mai apropiat?
in camera preliminara se poate sa nu ma mai trimita in judecata sa mi dea doar o amenda,art 334 aln4 mi am recunoscut greseala sau ce pot face sa imi recuperez carnetul mai repede multumesc !
Răspuns la discuția pedeapsa Art. 334 aln 4
Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani,acum poliția rutieră poate sa mi l anuleze ei?
Răspuns la discuția pedeapsa Art. 334 aln 4
Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani,acum poliția rutieră poate sa mi l anuleze ei?
Munca in folosul comunității și supraveghere 2ani este o condamnare ? Îmi pot ridica carnetul dacă am dosar penal pentru Art. 334 aln 4 ?sau știe cineva dacă la aceea articol se anulează carnetul ne având incidente penale? Mulțumesc !
Răspuns la discuția ce e o condamnare?
pedeapsa de 10 luni de inchisoare cod penal amana aplicarea pedepsei de 10 luni de inchisoare stabilita , pe un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri,
Răspuns la discuția ce e o condamnare?
suspendarea executarii pedepsei
buna ziua,supravegherea timp de 2 ani sau munca in folosu comunitatii este o condamnare? am art 334 aln4. Nu am mai avut probleme cu legea as vrea sa stiu ce trb sa imi dea judecatorul sa nu mi se anuleze carnetul.