avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate Bajusz Geani

Activitate Bajusz Geani

Bună ziua! Am un copil cu grad de handicap,pe numele meu intră în cont indemnizația de creștere copil... indemnizația de handicap și alocația intră pe numele tatălui (noi nefiind căsătoriți) și eu neavând buletin de Timișoara, tatăl are buletin de Timișoara. Se poate ca tatăl să facă o cerere pentru a intra banii în contul meu? Pe cardul meu? Mulțumesc!
Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a împlinit 3 ani copilul m-am întors la serviciu și am fost băgată în șomaj... acum nu lucrez și indemnizația de handicap a copilului o ia tatăl... aș putea să reiau și să bag actele pentru indemnizația creșterea copil până la 7 ani? El având certificat de handicap grav. Mulțumesc
Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am avut indemnizația creștere copil cu handicap.. după ce a făcut copilul 3 ani m-am întors la serviciu...m-au băgat în șomaj ,s-a terminat șomajul și în prezent nu lucrez, tatăl copilului ia indemnizația de handicap al copilului.. acum copilul are 5 ani cu certificat de handicap grav și aș vrea să bag actele pentru indemnizația creștere copil până la 7 ani. Se mai poate să primesc indemnizația creștere copil până la 7 ani? Și ce acte trebuie depuse și unde. Mulțumesc!
Ce acte trebuie pentru indemnizația creștere copil până la 7 ani având în vedere că am fost în șomaj 12 luni și se termină luna aceasta ..Se poate să iau indemnizația creștere copil până la 7 ani?
Bună ziua! În luna aprilie se termină șomajul,am fost în șomaj 12 luni. După terminarea șomajului se poate să fac actele pentru intrarea în concediu creștere copil până la 7 ani... având certificat de handicap. Mulțumesc!
Bună ziua! După cele 12 luni de șomaj,se mai poate lua un ajutor? Sau se poate prelungi șomajul?
Bună ziua! Am un copil cu certificat de handicap grav,eu sunt în șomaj până în luna aprilie când se termină șomajul. După terminarea șomajului,pot să bag actele pentru indemnizația creștere copil până la 7 ani? Mulțumesc!
Bună ziua! Sunt în șomaj de 4 luni, aș vrea să renunț la șomaj pentru a primi indemnizația de creștere copil cu certificat de grad...Cum se procedează, trebuie să depun ceva acte pentru a renunța la șomaj? Mulțumesc!
Cât va fi indemnizația de creștere copil până la 7 ani dacă sunt în șomaj? Cum se calculează? Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate ... intrebati la AJPIS si AJOFM cum se va proceda.

Bună ziua! Până la vârsta de 3 ani ai copilului am fost în concediu creștere copil și indemnizația creștere copil. După ce a împlinit 3 ani, m-am întors la serviciu...am primit 75%6 luni și apoi în șomaj cu salarii recompensatorii. Acum copilul are 4 ani cu certificat grad grav...mai pot să iau indemnizația de creștere copil până la 7 ani, fiind în șomaj. Mulțumesc!