avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate Marynet

Activitate Marynet

Buna ziua.Ce pot face sa fiu scoasa dintr un credit ipotecar.?Sunt pusa garant pentru un credit al surorii mele , care ulterior a divorțat.Fostul sot nu dorește sa meargă la.banca sa solicite revenire asupra creditului deși s- a facut divorțul si partajul.Eu am rămas garant la acel credit .Acesta a avut parte de măriri salariale repetate insa nu dorește sa solicite băncii , revenire asupra creditului si totodată sa pot fi scoasa eu din acel credit. Mulțumesc frumos.
Buna ziua. Am.facut un contract de comodat cu locatarii pentru uscatorul de pe casa scarii.Din 19 ap.au fost de acord 17 iar pentru cei doi le -am lasat loc disponibil, loc de acces baia si holul tot din aceeasi incinta, cu acordul lor.Acum un alt locatar vazand asta vrea sa renunte la semnatura si reclama cu control.Ce trebuie sa mai fac eu in afara acestui contract incheiat pe perioada nedeterminata si cu obligatia de a face curat pe casa scarui, stipulata in contract ,pentru a purea fi si mai acoperita..adica se poate inregistra la primarie..sau sa platesc impozit..sau sa merg sa intabulez in cartea funciara.Mentionez ca o folosesc in acelasi scop anexata locuintei mele.Sa las un exemplar si asociatiei??Multumesc mult
Discuție Risc maternal
Buna ziua.Daca avem urmatoarele date :colega insarcinata 12 saptamani sarcina si medicul specialist i -a recomandat risc maternal, de cand poate intra in concediu?Avand in vedere ca data probabila de nastere este 26 septembrie 2020 si trebuie tinut cont de cele 120 zile de concediu de risc maternal plus cele 63 de zile concediu prenatal? Este corect 26 martie 2020?Multumesc.
Buna seara.Vreau sa inchei un contract de comodat cu locatarii scarii pentru darea in folosinta a uscatorului, am.nevoie de acordul tuturor proprietarilor sau de 50% plus 1..Care este noua lege?Multumesc frumos.
Buna seara,As dori sa ma angajez la o firma part time 4 h pe o pozitie al carei nume nu l stiu insa sa pot face vechime pe specializarea comunicare sociala si relatii publice dar si economia.comertului si serviciilor(stiinte economice)daca se pot combina cumva cu o denimirea unei functii.Multumesc