avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate myhay40

Activitate myhay40

Buna ziua.Multumesc pentru ajutorul d-voastra dar spuneti-ne si pasii care trebuie facuti pentru a sti perioada neacoperita cat si banii care trebuie platiti.Mergem la casa de pensii,ne cauta in evidente,ne face calcul,cerere pentru plata online,etc?
Buna ziua.Am o intrebare privind deplasare in aceeasi localitate pentru a verifica doua apartamente care le am in ingrijire proprietarul fiind plecat in strainatate.Pot face deplasarea?
Răspuns la discuția A doua casatorie
Multumesc pentru mesaj.Donatia cum se face si care sunt procedurile?
Buna ziua.As dori sa stiu ce probleme ar fi daca sunt la a doua casatorie privind locuinta proprie dobandita in urma divortului de la prima casatorie avand in vedere ca am ramas si cu un copil,acum copilul are 30 ani.Daca eu decedez ce se intampla cu succesiunea apartamentului.Cine are drepturi?Nu stiu daca am formulat prea bine imi cer scuze pentru asta.Va multumesc.Mentionez ca inca nu am facut actele la a doua casatorie.
buna ziua.am 50 ani,am lucrat 30 ani la sc avioane craiova,am beneficiat in 2010 de oug 22/2004,actualmente lucrez in aviatie in strainatate.intrebare: pot fi reincadrat la aceeasi fabrica daca am beneficiat de oug 22/2004?va multumesc.

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Răspuns la discuția Legea nr. 290/2003
imi cer scuze ptr majuscule.problema mare este ca pentru procurarea actelor a necesitat prea mult timp si nu am depus cererea la timp si acum sunt acuzat de tardivitate,stiu ca se poate contesta in instanta de contencios administrativ dar nu stiu daca am vreo sansa poate cu argumente solide dar........
PRIN ORDONANTA DE URGENTA NR 87 DIN 4 NOIEMBRIE 2004 SE SPUNE CA CITEZ:AVAND IN VEDERE DIFICULTATILE DEOSEBITE INTAMPINATE DE PERSOANELE INDREPTATITE LA ACORDAREA DE COMPENSATII IN LEGATURA CU PROCURAREA TUTUROR ACTELOR DOVEDITOARE,GENERATE DE IDENTIFICAREA FOARTE ANEVOIOASA A INSCRISURILOR CEEA CE POATE DETERMINA DEPASIREA TERMENULUI PREVAZUT DE LEGE ASPECT CARE AR CREEA INECHITATI SOCIALE INPORTANTE SI AR PERICLITA INSASI APLICAREA LEGII IN MOD EGAL TUTUROR CETATENILOR,TEMENUL SE PROROGA PANA LA DATA DE.AM INCHEIAT CITATUL TERMENUL A FOST IN MAI ANUL TRECUT.NOI CEILALTI CARE NU AM REUSIT SA OBTINEM TOATE ACTELE CE FACEM?AVEM VREO SOLUTIE?

.........................................................................
:offtopic:
Nu mai scrieti cu majuscule ..... este impotriva regulamentului de postare :)