Buna ziua.
Va rog sa ma informati daca pentru inchiderea unui balcon cu sticla glisanta este necesar vreun aviz.
Mentionez ca apartamentul este cumpărat de un an prin credit prima casa, constructie din anul 2018.
Va multumesc.!
Bună ziua.
Tatăl meu în vârstă de peste 65 ani locuiește în mediul rural într-o localitate sub 500 locuitori.
In cadrul localității deține o gradina la care trebuie sa ajungă zilnic pentru a o îngriji.
Deoarece intervalul orar 11-13 din păcate nu ii este suficient, va rog să îmi spuneti daca este vreo modalitate prin care poate părăsi locuinta și în afara acestui interval. Menționez că atât în drum către gradina și înapoi, cat și pe perioada in care lucrează acolo, nu ia contact cu nici o persoană.
Va mulțumesc!
Bună ziua.
Pe data de 23 aprilie mi-am schimbat buletinul cu domiciliul pe un alt județ decât inițial.
Nr de înmatriculare la mașină a rămas pe vechiul judet.
Va rog sa îmi spuneți dacă este o problema referitor la acest aspect.
Am aflat recent că Nr de înmatriculare trebuia schimbat în 30 zile. Știți ce amenda se acordă?
Mulțumesc
Buna ziua.
Pentru o persoana care are domiciliul intr-un judet si masina inmatriculata intr-un alt judet, este necesara schimbarea numarului de inmatriculare pentru judetul de resedinta?
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns.
Intrebarea era daca stagiul minim de cotizare de 6 luni trebuie sa fie la aceeasi societate sau nu neaparat.
Incepand cu 01 aprilie voi fi angajata unei alte firme. Contractul va avea continuitate.
Multumesc.
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 28 saptamani. Incepand cu data de 01 aprilie firma la care lucrez isi va schimba denumirea. Va fi o noua societate, dar acelasi administrator.
Deoarece doresc ca incepand cu 15 aprilie sa intru in prenetal, m-am interesat la medicul de familie si acesta mi-a spus ca daca nu am vechime cel putin 6 luni la noua firma, aceasta poate sa nu imi plateasca prenatatul si postnatalul.
Intrebarea este daca firma poate legal sa nu imi acorde salariul pe motiv ca nu am vechime.
Va multumesc anticipat.