Buna ziua !
Am o intrebare scurtă : mama deține un teren mostenire de la mama ei (care intre timp a decedat) fără succesiune , donație sau alta metoda legală de transmitere.
Ca sa poata sa mi-l cedeze, eu fiind fiu trebuie facuta succesiune?
buna ziua
există un concurs cu urmatoarele :
post economist grad.II și la condiții specifice : specializare contabilitate
; eu am specializarea fin-banci dar am vechime pe un post de economist II -contabilitate
ma încadreze?
Multumesc!!!
O institutie publica a scos la concurs un post de referent .Conditii pentru participare la fc. contractuala:
-Posesor diploma de bac
-Vechime 3.6 ani în specialitate
Eu am vechime :
4 ani operator PC în privat pe studii medii
6 luni banca pe studii medii
1.6 luni economist institutie publica pe studii superioare
Intrebarea mea este ? ma încadrez deoarece cei de acolo spun că trebuie să fi fost tot pe post de referent 3.6 ani
Multumesc!
De la data comunicarii hotarâri civile in apel, în cât timp executorul îşi revendică creanta in urma unei executari silite ?
înştiințează doar banca unde a facut poprirea sau titularul contului executat?
Multumesc!
Cum se traduce sentinta ? mai exact... " executarea va continua pentru diferenta"
Multumesc !
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în parte încheierea în sensul că admite în parte contestaţia la executare , constată prescris dreptul de a cere executarea silită pentru suma de 370 lei şi accesoriile aferente, îndreaptă actele de executare în dosarul de executare silită nr........ în sensul că executarea va continua pentru diferenţă, înlătură dispoziţia privind întoarcerea executării silite şi dispune restituirea către intimatul contestator a sumei de 29 lei achitată cu titlu de taxă de timbru la fond în baza disp. art. 45 alin 1 litera f raportat la art.45 alin 2 din OUG 80/2013. Definitivă.