avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate AnaMaria08M

Activitate AnaMaria08M

Buna seara, Eu și iubitul meu vrem sa ne casatorim dar nu suntem din același oras. Daca nu îmi schimb numele de familie in momentul casatoriei,pot după aceea sa iau numele lui? Ne dorim sa avem același domiciliu când ne vom schimba buletinele. Multumesc
Discuție Munca de acasa
Data fiind situatia actuala cu acest virus, cand la majoriatea companiilor se lucreaza de acasa sunt si firme la care doar unii angajati lucreaza de acasa si altii sunt obligati sa mearga la birou (la aceeasi firma). Sunt curioasa daca este legal acest lucru, exceptand faptul ca nu este etic si moral din partea angajatorului. Multumesc
Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social trebuie sa fie la o adresa din aria de domiciliu? Cam la ce costuri se ridica infiintarea unei firme de acest tip? Trebuie sa fie cineva angajat ca firma sa poate functiona?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Perioada de proba de o zi
Multumesc
Răspuns la discuția Perioada de proba de o zi
Mi s-a spus ca vom primi anumite sarcini de la cei de acolo, programul normal , neplatit
Buna,
Revin cu o intrebare pentru ca se pare ca ma confrunt iar cu o situatie dubioasa.
Dupa un interviu la o firma de recrutare si un interviu la angajator am primit informatia ca angajatorul respectiv doreste sa cheme cativa candidati pentru o perioada de proba de o zi , fiecare fiind programat intr-o anumita zi . Nu a fost pomenit nimic despre un CIM.
Este necesar sa se faca CIM si pentru o singura zi?
Multumesc
Discuție Este legal?
Buna ziua,
In situatia in care faci un internship de 3 luni ,la o firma privata si este neplatit, iar ei incheie cu tine un contract de voluntariat este legal?Eu nefiind studenta .
Am observat ca elibereaza si adeverinte de practica pt studenti .