avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate MgcMarius

Activitate MgcMarius

Răspuns la discuția Scoatere din indiviziune.
Nu sa dezbătut succesiunea pt niciunul dintre cei 4.... Toți sunt decedați de 20+ ani

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

In cazul in care cei 4 au decedat între timp, trebuie să fiți sigur că în legătură cu aceștia s-au dezbătut sau nu succesiunile de pe urma acestora. In cazul in care s-a dezbătut succesiunea sau succesiunile după 1 sau mai multi dintre cei 4, trebuie introduși în procesul de ieșire din indiviziune moștenitorii respectivi ai celor pentru care s-a dezbătut succesiunea.

Dețin,de 17 ani,75% dintr-o proprietate.Restul de 25% sunt deținute de către 4 persoane care între timp au decedat și nu au apărut succesorii,nu știu nici măcar unde locuiesc sau au locuit cei 4.
Se poate face scoatere din indiviziune?
Acum ceva ani am incercat să fac dar mi se cerea de către avocat toate datele referitoare la cei 4.Acum am înțeles că nu mai sunt obligat să adun eu informațiile necesare....poate am înțeles greșit.
In mare aș dori să știu dacă este posibil să fac scoaterea din indiviziune...precizez că respectivul imobil este in stare dezastruoasă iar singura soluție este demolarea...nu se poate repara
Sora mea dorește sa divorțeze cât mai repede și ar dori sa știe dacă se poate face divorțul la primarie sau notar în condițiile în care amândoi locuiesc în străinătate și nu au copii.
După finalizarea divorțului în instanță de unde se obține certificatul de divorț? Sau doar decizia luată după este de ajuns pentru schimbarea actelor. Întreb pt ca nu mi se pare normal ca toată lumea sa citească după cauzele divorțului.
Am mulțumit pt răspuns. Fiind vineri seara am zis sa caut pe net sa îmi fac o idee pentru a știi ce trebuie sa discut luni. . Automat ca am înțeles eu greșit legislația nefiind în domeniu. Nu am spus ca rasp dmv este greșit.Un wechend plăcut.
Doamna avocat CIUREA mulțumesc pt răspuns, între timp am cautat și pe codul civil și am înțeles de unde întârzierea. Singura chestie cred ce se mai poate face pentru a grăbi este renunțarea la calea de atac. Și câștigăm o lună.
Pe 11 noiembrie a fost ultima infatisare în cadrul unui proces de paternitate in cadrul căreia reclamantul a primit decizia de câștig. Cum acest proces bloca un altul de divort acum așteptăm documentația necesara pentru a continua divorțul. Problema este ca astăzi am fost anunțați ca deși a trecut 30 de zile de la sentinta va trebui sa mai așteptăm 30 de zile termen de recurs. Este normal asa ceva?
Dacă locuiesc in strainatate iar in tara nu am un domiciliu unde trebuie depusa cererea de marire a pensiei de intretinere minor?
Răspuns la discuția Suspendare divort
Procesul de divort se afla pe rol din septembrie 2018,sa efectua ancheta psihosociala la domiciliul meu si al minorului iar in urma cu 4 luni reclamanta(sotia) a nascut si automat ca divorțul nefiind terminat copilul îmi poarta numele. Actualul concubin a deschis proces de tagada dar dacă divorțul se termjna Inaintea deciziei din actiunea de tagada cum decide judecătorul drepturile ficei mele avand in vedere ca in cadrul familiei sunt doi copii ambii pe numele meu?

gi-jane2 a scris:

Daca atat paratul cat si reclamantul nu se prezinta, se va respinge, Nu se va judeca in lipsa reclamantului decat daca se prezinta paratul si depune cerere reconventionala, iar in acest caz ar fi oricum degeaba sa de[uneti cerere de renuntare.

Răspuns la discuția Suspendare divort
Se poate da sentinta de divort dacă procesul de tagada nu are o sentita finala? Ma tem sa nu fie data o decizie gresita si sa trebuiască sa deschid un alt proces pentru a stabili corect pensia de intretinere.

gi-jane2 a scris:

Dvs va trebui sa cereti ce doriti, daca doriti sa se suspende, cereti asta, nu cred ca instanta o va face din oficiu.