avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Georgeta1@

Activitate Georgeta1@

Am cumpărat o masina la mana a doua din românia ,masina a fost cumpărată inaintea mea cu o luna de catre un domn cu acte in regula a trecuto la primarie dar nu ia schimbat balonul și cartea de identitate a masini pe numele lui eu am cumparato cu fiscal scos de la dânsul, stiti daca exista impedimete sa nu o pot inscrie pe numele meu ?
Buna ziua ! Am o prietena care nu a putut ajunge la servici din cauza ca sa deranjat la stomac ,și-a sunt seful si ia spus problema iar seful ia spus ca daca nu vine o pune absent nemotivat (medicul de familie e plecat in concediu iar asistenta nu-i poate să-i elibereze o scutire) spunându ca sa cheme si ea ambulanța ! nu e de chemat ambulanta ca merg la toaleta .... Un sfat va rog ?
Buna !nepoata sotului meu are un copilasi nerecunoscut de tata pe certificatul de nastere ,eu si sotul meu vrem să-l infiem legal ,procedurile in cazul doptilor vad ca sunt de durata ! Ma gandeam ca daca sotul meu ar putea sa se treaca ca tata pe certificatul de nastere el avand liniuta in dreptul tatalui ?ei find rude nu stiu daca ar fi legal ?mama copilului find nepoata lui din partea surori lui ?
Buna ,am început munca când bebe avea 1 și 7 luni ,dar la alt angajator care mi-a făcut contract de munca pe perioada determinata ,contractul a fost o lună pe perioada determinata ,in prima luna am primit stimulent de inserție a doua nu am mai primit ,am mers la primărie și am întrebat ce sa întâmplat persoana care se ocupa ce aceste acte spune o sa primiti ! La care eu o intreb doamna eu cumva trebuia să vă aduc noul contract semnat pe alta perioada determinata ? La care sta caută în calculator și zice da da ,întrebarea mea este pot pierde stimulentul de insertie că nu am dus la timp noul contract de munca semnat ????
Răspuns la discuția Pensie handicap grad 2
Mulțumesc ,acum m-am lămurit
Răspuns la discuția Pensie handicap grad 2
Ce nu înțeleg eu de ce ia mai venit și pe luna aceasta indemnizație de handicap ?? Sa fie o greșeală?
Răspuns la discuția Pensie handicap grad 2
Mulțumesc frumos !
Soacra mea era avea pensie de urmași și beneficia și pensie de handicap suferea de insuficiența cronica făcea dializa ,a murit în data de 21 aprilie pe luna aprilie a luat și pensia de urmași și pensia de handicap ,luna lui Mai mai beneficiază de pensia de handicap și de cea de urmași ??? Și dacă da cum o poate recupera???mulțumesc!