avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate baltazar

Activitate baltazar

1. ce aprobari sunt necesare din partea administratorilor firmei pentru instrainarea(vanzarea) unui mijloc fix (motostivuitor) cumparat (din banii unuia dintre administratorii-asociati ai firmei) in numele firmei?
2. daca in cim nu se prevede nimic la termenul de preaviz in cazul demisiei cum se procedeaza?
va rog daca puteti sa ma ajutati cat mai repede cu aceste raspunsuri!
multumesc !!!
Răspuns la discuția lamuriri demisie administrator
Si daca celalalt administrator (respectiv actionar )nu este de acord cum se poate rezolva totusi problema?#-o
Intai multumesc pentru raspunsurile la intrebarile anterioare!
Acum am o mare rugaminte: va rog sa-mi spuneti cum poate demisiona un administrator,care este si actionar. Am inteles ca trebuie notificat registrul comertului;cum se face aceasta notificare? Demisia din functia de administrator (neremunerat) este un act unilateral sau trebuie acordul si celuilalt administrator?
Va rog sa ma ajutati,e foarte urgent!!!!!!! Multumesc !
Răspuns la discuția salariat imprumuta firma
Buna ziua tuturor!
Un salariat, care nu are functie de administrator sau asociat cum poate imprumuta firma daca aceasta a ramas temporar fara lichiditati?
sigur nu e nici o problema? nu se considera concurenta ?
Administrator si salariat in acelasi timp este legal!
Eu am o alta intrebare: daca asociatul (sunt doi asociati in firma) care este si administrator si salariat in firma poate sa fie angajat cu timp partial si intr-o alta firma cu acelasi profil de activitate dar in care nu este asociat?
Răspuns la discuția contract imprumut
Multumesc tuturor pentru informatii! Imi sunt foarte utile!
Avand in vedere ca suma cu care imprumut societatea este sub 10000euro,am inteles ca ,acest contract nu trebuie sa-l fac prin notariat.
Din nou multumesc mult!
Am infiintat un SRL; Exceptand cheltuielile de constituire,in perioada imediat urmatoare, voi face unele achizitii necesare firmei din banii mei.Am inteles din intrebarile altor utilizatori ,ca in acest caz este corect sa se faca un contract de imprumut intre administrator (eu) si societate.Ma puteti ajuta cu un model de astfel de contract? Va multumesc!!
Răspuns la discuția delegatii;cazare
Nu, cazarile sunt la hoteluri din tara si nu sunt insotite de delegatii! La un control am putea avea probleme ca fiind cheltuieli nejustificate?
Sunt legale cheltuielile cu cazarea (la hotel) neinsotite de o delegatie? Eu cred ca nu,dar "seful" ma contrazice si "umple "actele fiecarei luni cu astfel de documente de cazare!:(