avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate floroiu61cris

Activitate floroiu61cris

Bună seara,
Fica mea are hotărâre de divorț din Turcia și custodia totala a fetitei.
A înregistrat la starea civila în România hotărârea și și-a schimbat numele aici în tara. La data divorțului avea și are și acum cetățenie turca.
A depus actele la pașapoarte pentru i se elibera un alt pașaport nepoatei și i-au respins pe motiv ca nu a cerut recunoașterea hotărârii de către judecătoria din România.
Din câte am mai citit nu este necesar sa se solicite acest lucru pentru ca are și cetățenie turca.
Mulțumesc.
Buna seara,
Sunt administrator la o asociatie de proprietari si am o problema cu un proprietar care refuza sa isi monteze detectoare de gaze si sa permita verificarea instalatiei de gaze.
Ce putem face astfel incat sa nu ajungem la intreruperea gazelor.
Multumesc.
Buna ziua ,
In instructiunile de completare a Declaratiei 101 pentru anul 2016 au gresit si au inclus si asociatiile de proprietari la entitatile care trebuie sa depuna declaratia 101.
Pentru anul 2017 au ramas tot asa ?
Buna ziua,
O agentie de turism a dat multe tepe, are asigurare care expira la inceputul lunii iulie si pentru insolvabilitate. Ca sa ne recuperam banii de la ei se pare ca trebuie sa fie declarata insolvabila. Cine o declara , cum se procedeaza ?
Răspuns la discuția Fond rulment obligatoriu sau nu
Ganditiva ca pana la afisarea listelor de intretinere si pana la incarea acestora se fac plati, cu ce se fac aceste plati daca nu este fond de rulment
Gola a raspuns bine, dar mai trebuie adaugat si trotuarul de pe langa bloc, nu stiu exact 60 cm sau 100 cm, dar sigur trotuarul este inclus in partile comune a blocului
Răspuns la discuția apa rece ,,furata"=pierderi apa
Conform legii, pierderilela apa calda si rece se rapatizeaza astfel: pana la 10% din pierderi pe baza consumului fiecarui apartament si diferenta pa nr. de persoane.
Nu aveti de sa platiti in doua parti, dupa se termina incasarile pe o lista si se editeaza cea noua incepeti incasarile pe noua asociatie.