avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate AnaPrs08

Activitate AnaPrs08

Buna ziua , unchiul meu a primit un document de la ANAF, in care scrie aceste lucruri:

Decizie de ridicare a măsurilor de executare silită.
In baza prevederilor art 230 alin (5) art 233 alin (3) art 234 si art 255 din legea nr 207/2016 privind codul de procedura fiscală, cu modificările si completările ulterioare, se ridica măsurile de executare silită aplicate debitorului Popescu.
-X- au fost achitate debitele ,potrivit dispozițiilor art 234 alin (1) lit a din Legea nr 207/2015, cu modificările si completările ulterioare.

Avand in vedere aceste motivații se ridica măsurile de executare silită aplicate debitorului Popescu.

Scrie ca poate depune contestație in 15 zile. Acum el a platit 2 rate la banca, rămăsese in urma cu plata, mai are doar o rata in urma. Ce vrea sa spuna mai exact acel document de mai sus?
Buna ziua! As dori sa stiu si eu, cum imi pot opri abonamentul , sa ma retrag din aceasta retea. Luna viitoare este ultima luna, din acest contract de 2 ani. Cum trebuie sa procedez? Incerc de cateva zile sa iau legatura telefonic cu cineva de la telekom, dar sunt pusa in asteptare si atat.
Buna ziua! Soțul meu a dorit sa iși cumpere un telefon in rate de la orange, dar a trebuit sa astepte 24 h sa vada daca i se accepta cererea in functie de salariu. O data cu aceasta cerere, i-au facut automat si un abonament de 10€ / luna timp de 24 luni. A doua zi a fost sunat sa i se spuna ca nu i s-a acceptat cererea pentru a putea cumpara telefonul. Doar ca lui abonamentul i-a ramas, desi au discutat ca v-a pastra abonamentul doar daca i se acorda si telefonul. Nu a putut ajunge in termen de 24 h pentru a inchide el abonamentul, din cauza serviciului, v-a ajunge tocmai peste 2 sapt acasa. Operatorul cu care am vorbit a spus ca numai el il va putea inchide doar in 24 h, atfel nu are ce sa faca si ramane abonamentul activ.
Ce putem face pentru al inchide? Nici nu am bagat acea cartela in telefon, ai abonamentul nu ne este de folos, nu avem ce sa facem cu el. Se poate inchide sau nu?
Buna ziua! O ruda si-a pierdut carnetul acum o saptamana, pentru alcool, pe o perioada de 3 luni. Aceasta a sunat la politie sa intrebe daca poate da testarea, pentru al lua dupa 30 de zile. Ruda, nu are nici un an de cand are carnetul, si i s-a spus ca trebuie sa dea testarea, dar ca i se va da dupa 3 luni, altfel, daca nu da testarea i se va da dupa 4 luni.. dar in procesul scris de polistul ce ia luat carnetul, scrie ca este pentru 3 luni.. Deci trebuie sa dea acea testare sau nu?..
Buna ziua! Fratele meu , este in clasa a 8 a, iar acum li s-au inchis mediile pe primul semestru , la scoala online. Doar ca acesta nu era introdus in cursul de chimie, a tot spus si doamnei diriginte, si doamnei profesoare , dar tot nu a avut acces sa intre in acel curs pe classroom, acum i s-a inchis media 4, este normal asa ceva?..
Buna ziua! Daca m-am căsătorit si mi-am schimbat numele , acum trebuie sa imi schimb si permisul ?
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Bine, multumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Intrebati mai bine la AJPIS ....

Anul 2 de studiu se termina in August , si eu pot primi dupa indemnizația?daca nasc in Septembrie ..sau pot face de acum actele necesare ?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, daca intrerupeti cursurile dupa intrarea in CCC , veti primi indemnizatia pentru CCC in continuare pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

Da

Cornel Vasile a scris:

Postliceala este la cursuri de zi ?

Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la secretariatul școlii daca pot suspenda cursurile , pentru a sta acasa si a creste copilul, dar a zis ca nu se poate , daca vreau sa stau sa cresc copilul , sa termin anul 2, si sa nu ma mai înscriu in anul 3, dar nu voi primi vreun ajutor de creștere a copilului.. Dar dna doctor de familie a spus ca pot beneficia de indemnizație de creștere a copilului.. unde pot afla sigur si ce trebuie sa fac daca se poate ?