avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate sandy belle

Activitate sandy belle

gerberga a scris:

Decat sa platiti in totalitate debitul.
In rest , garantii raspund pentru achitarea debitului ei renuntand la beneficiul de discutiune si diviziune.
Daca sunteti insolvabil, vor fi executati girantii.

dar daca eu sunt executat silit si mi se retine pe statul de plata si se vireaza bani in contul executorului de ce mai sunt executati silit si codebitorul si girantul? 1/3 din venitul fiecaruia insumate depasesc lejer dublul ratei ce trebuia platita la banca ...e normal?
buna ziua ,
am o mare nelamurire , fiica mea are un bebelus de 1 an si 4 luni pentru care exista in sistemul medical ,gratuitate la toate vaccinurile obligatorii . cand a implinit varsta de 1 an trebuia sa i se faca gratuit la medicul de familie , vaccinul antidifteric ,antitetanic ,antitussin , medicul de familie ne-a spus ca nu exista in stoc si ne-a sfatuit sa-l cautam in farmacii sa-l cumparam sa nu depaseasca prea mult varsta optima la care se face , astfel ca am umblat cateva luni (din mai pana in august ) si in final l-am cumparat dupa ce in prealabil am facut comanda intr-o farmacie , am platit pe el 169,26 lei conform bonului de casa pe care l-am pastrat .
vreau sa stiu daca putem recupera de undeva acesti bani , nu mi se pare normal ca fiica mea sa plateasca pentru un vaccin obligatoriu care altor copii li s-a facut gratuit si acum se face in continuare gratuit . #-o
multumesc
Discuție impozite
ipotetic vorbind ,am de platit impozite lastat pe care nu le platesc;intre timp imi schimb numele adresa si nu mai pot fi localizata cum isi recupereaza statul banii de la mine ? daca am credit la o banca poate interveni statul in politica bancii sa isi recupereze sumele pe care le datorez,atunci cand eu platesc rata la banca??????va rog un raspuns cat mai clar multumesc
multumesc de promptitudine dar puteti sa-mi spuneti va rog daca prin faptul de a face public numele persoanei care a savarsit abaterea se incalca vre-o lege sau vre-un drept al acestei persoane si care ar fi legile incalcate?
Răspuns la discuția concediul medical
bine ,multumesc de raspuns dar in cazul in care am avut liberele la inceputul lunii cuplate si pe 15 ale lunii in urma unei pneumonii intru in concediu medical si la sfarsitul lunii ies sub norma e firesc sa-mi ia din zilele de concediu de odihna pentru a-mi acoperi norma de ore?
buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva de ce daca eu lucrez sambata si duminica si am concediu medical 14 zile calendaristice nu imi sunt platite decat 10 zile?:((