avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate Lex1988

Activitate Lex1988

Răspuns la discuția Hartuire?


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

La o prima.vedere nu rezulta sa fie vorba de hartuire in sensul legii penale.
Sunt insa mai multe aspecte de analizat.
Ar fi bine sa mergeti la avocat pentru analizarea atenta a cazului.



Cam de ce ar fi nevoie ca sa fie vorba de hartuire? Mentionez ca este de acord cu testul
Discuție Hartuire?
Mi-a fost facuta o poza in timp ce eram dezbracata de catre un tip cu care intretineam relatii intime fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul pentru asta. Ulterior, de la alte persoane, am aflat ca tipul acesta le-a aratat poza. Nevrand sa ajung pe la judecatorie si sa depun plangere, l am sunat si i am zis sa recunoasca ce a facut, sa mi zica cui a mai aratat-o sau trimis-o si sa mi arate poza sau pozele pe care mi le-a facut, si, de asemenea, l-am intrebat daca este de acord sa faca un test poligraf, altfel voi fi nevoita sa depun plangere penala impotriva lui pt violarea vietii private, pt ca nu consider ca este normal ceea ce a facut. Fapta mea poate fi considerata drept hartuire? Sau poate fi asimilata vreunei infractiuni?
Discuție Santaj?
Mi-a fost facuta o poza in timp ce eram dezbracata de catre un tip cu care intretineam relatii intime fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul pentru asta. Ulterior, de la alte persoane, am aflat ca tipul acesta le-a aratat poza. Nevrand sa ajung pe la judecatorie si sa depun plangere, l am sunat si i am zis sa recunoasca ce a facut, sa mi zica cui a mai aratat-o sau trimis-o si sa mi arate poza sau pozele pe care mi le-a facut, altfel voi fi nevoita sa depun plangere penala impotriva lui pt violarea vietii private, pt ca nu consider ca este normal ceea ce a facut. Fapta mea poate fi considerata drept santaj?
Discuție Impacare
Bună ziua!

În cazul în care am depus o plângere penală pentru furt în scop de folosință, iar ulterior am mers cu persoana inculpată în fața organului de cercetare penală și am declarat că ne-am împăcat, se va dispune clasarea? Iar dacă da, când voi primi ordonanța de clasare, întrucât declarația respectivă a fost dată la începutul lunii august.
Discuție Impacare
In urma cu o luna si jumatate am depus o plangere prealabila pentru furt in vederea folosintei, iar intre timp m-am impacat cu persoana respectiva, lucru pe care l-am declarat amandoi in fata organului de urmarire penala(a politistului). Intrebarea mea este: ce va urma in procesul penal, adica ce va dispune procurorul si cam in cat timp?