avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate papacostas

Activitate papacostas

Plangere la politie pentru hartuire depusa de amndoi precum și ordin de restricție
Concediu medical
Bună seara.
Am ieșit la pensie de limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare în 20 August 2024 . În prezent lucrez legal la o firma . Îmi pot lua medical dacă azi mi am rupt piciorul drept?
Cine îmi plătește medicalul firma sau casa de sănătate?
Pensii
Cat insema ca punctaj și ca bani la pensie in plus fiecare luna și an lucrate pe salariul minim 4050 acum ?.
Sunt pensionar pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare și m-am reangajat după o.luna în privat .
Cati bani în plus îmi aduce în plus la pensie fiecare luna sau an lucrat ?
Cotzatie pensie
Am ieșit la pensie pe data de 1 Decembrie 2024 pensie de limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare. .Pe data de 9 ianuarie m-am angajat la o firma legal . As vrea sa știu dacă angajatorul plătește toate taxele pe salriy se mai duc bani și la pilonul 2 ?
Am vorbit prin telefon și mi au zis sa trimit cerere prin e-mail cu date de identificare și primesc răspuns pe email . Dacă nu apare activ nu ma mai duc

Cornel Vasile a scris:

In data de 08.01 trebuia sa apara in REVISAL.

Cand ati transmis REVISAL nu vi s-a generat un cod de incarcare?

Înregistrare în revisal

Am semnat un contract de munca pe 8 ianuarie cu începere din 9 Ianuarie anul acesta. Azi 18 Ianuarie m-am logat în Revisal și nu figurează nici un contract . Care este termenul limita la care ar trebui sa apară în Revisal?
Da sa va trăiască copilul . Eu va spun din propria mea experienta fata mea când era în clasele mici acum fiind studenta ultimaul an avea un coleg și o colega similar cu ceea ce spuneți dvs chiar mai rău. Era în aceea clasa un fel de ospiciu din cauza a doi copii . Pe cei doi nu ii muta nimeni nicăieri și nu se putea face nimic . Am mers și am mutat fata la alta școală mai buna puțin mai departe și asta a fost soluția. Nu ma credeți veți vedea ca peste 2 ani tot asa va fi . Asa ca mergeți la alta scoala mai buna chiar puțin mai departe și mutați fata .
Condiții demisie
Am semnat pe 8 ianuarie 2025 un contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile. Am fost doua ture pe 9 și 10 Ianuarie. Ma mai duc azi și mâine apoi nu mai vreau sa ma ducă. Cum pot demisiona?

VA MULȚUMESC MULT METROREX CA EL E ANGAJATORUL MI A DAT ADEVERINTA CA IN PEROOADA 1 IULIE 2024 -28 NOIEMBRIE 2024 AM LUCRTA LA LOCURI DE MUNCA INCADRATE IN CONDITII SPECIALE IAR PE DE ALTA PARTE IN D 112 AM VERIFICAT SI AM VAZUT CA SUNT CONDITI NORMALE SI EU CLAR DE LA INCEPUT DIN 1989 PANA ACUM AM LUCRTA NUMAI GRUPA 1 CHIAR ACUM.TRIMIT EMAIL LA DIRECTOAREA METROREX
Cornel Vasile a scris:

De ce nu este cel care a gresit amgajatorul ??? ..Casa de pensii preia informatiile din D112 transmise de angajator.

Solicitati angajatorului o copie de pe D112 unde figurati dvs si vedeti cine are dreptate.

Nu am verificat e condiții speciale firma este Metrorex și nu face smecheri

Cornel Vasile a scris:

Daca D112 este depusa pentru conditii normale , cererea de vrevizuire nu va avea castig de cauza.