Bună dimineața, am primit prin hotărâre judecătorească 60 de zile.dw munca în folosul comunității, am fost repartizat la serviciul de salubrizare al orașului!menționez ca lucrez program de 8 ore!doamna de la birou mi a spus ca să mi iau concediu sa pot executa aceasta munca pentru ca nu are unde ma repartizeze,după programul meu de lucru!nu ar fi normal sa mi se ofere posibilitatea de presta aceasta munca,după program sau în weekend??ce as putea face sa prestez aceasta munca,după program și în weekendva mulțumesc
Bună seara!în urma acestei decizii judecătorești 10.04.2024
Ora estimata: 10:00
Complet: CPF 2
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art.318 alin.14 şi 15 C.pr.pen., admite cererea procurorului militar al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă faţă de inculpatul (...), cercetat pentru săvâr?irea infracţiunii de amenin?are, faptă prevăzută ?i pedepsită de art.206 alin.1 C.pen. cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen. Confirmă ordonanţa din 20.03.2024 a procurorului militar emisă în dosarul ..... al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel. În baza art.274 alin.1 C.pr.pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia procurorului şi a inculpatului şi a persoanei vătămate prin mijlocirea grefei instanţei, azi 10.04.2024.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 83/2024 10.04.2024, mentionez ca in ordonanţa procurorului este stipulata munca in folosul comunității de 60 de zile! mi se poate desface contractul de munca fiind S.G.P? munca in folosul comunității îmi va pata cazierul?? va multumesc anticipat
Buna ziua!am o plângere penala de anul trecut a unei foste iubite,nu am fost nici măcar în concubinaj,pentru amenințare în forma continuata,țin sa precizez ca i am adresat injurii și amenințări prin mesaje vocale ,dar spuse doar la nervi,fără a trece la fapte sau sa o ameninț verbal fata în fata!am continuat sa ne întâlnim și sa vorbim telefonic fără certuri sau alte vorbe urate pana anul acesta dupa Paste!cand am hotarat de comun acord sa nu mai vorbim nici macar telegonic !menționez ca nu am avut habar de plângerea ei!nu am avut niciodată un dosar penal sau sa fiu implicat în vreun conflict!lucrez în cadrul mapn!ce se poate întâmpla!???mulțumesc anticipat
Buna dimineața!!!sunt militar și anul trecut am fost diagnosticat cu TBC in perioada 1.08 2019 până pe 1.02.2020 am urmat tratament de specialitate!!eu nu reușisem sa efectuez tot concediul de odihna in perioada de până la îmbolnăvire!!ce se întâmplă cu restul zilelor de concediu de odihna restant???am înțeles că dacă nu l am luat până la sfârșitul anului trecut se pierde!!menționez că nu este platit!!! mulțumesc
Buna ziua!!!pe 8 august am fost diagnosticat cu TBC pulmonar și din ce știu după 90 de zile de concediu medical trebuia să merg la comisia de expertiza medico militară,dar doctorul de unitate nu a făcut dosarul pentru aceasta comisie!!!la sfârșitul acestei luni se fac 121 de zile de concediu medical,iar de la 1 decembrie voi intra in concediu de odihna!am următoarele nelămuriri: este legal ca acest concediu medical sa fie întrerupt de
concediul de odihna si apoi sa continui concediul medical?ce se poate întâmpla dacă se întârzie cu dosarul pentru aceasta comisie??
La raportul de prelungire a contractului am primit momentan un răspuns verbal favorabil!!in general,prelungirea contractului este la latitudinea comandantului unității!!!
Buna ziua!!lucrez in cadrul MApN și sunt internat în spital cu tuberculoză pulmonară!!in luna octombrie pe 30 îmi expira contractul de munca!!!menționez că voi fi în concediu medical timp de 6 luni,până în ianuarie 2020!întrebarea mea este,mi se poate reînnoi contractul sau nu!!! menționez că a făcut raport de prelungire a contractului înainte de internare!! mulțumesc